Alles wat je moet weten over vinyl laminaat

vinyl laminaat

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Is jouw oude vloer aan vervanging toe of wil je gewoon eens iets heel anders? Een vinyl laminaatvloer is een perfecte oplossing voor jouw woning. Een vinyl vloer wordt soms verward met zijl, maar is eigenlijk heel wat anders. Het bestaat namelijk uit diverse lagen, namelijk kunststof, een beschermlaag en een extra harde toplaag. Het heeft de eigenschap dat het heel flexibel en stevig is. Eigenlijk alles je wat nodig hebt is verwerkt in vinyl laminaat. Maar wat moet je eigenlijk nog meer weten hierover? Je leest het in dit blog.

Laminaat of vloerbedekking

Er zullen genoeg mensen twijfelen over het nemen van een vloerbedekking of laminaat, want het heeft beide zo z’n voordelen. Echter is laminaat natuurlijk makkelijker schoon te houden. Is het bijvoorbeeld het geval dat iemand in jouw huishouden astma of een allergie heeft? Dan is een vinyl laminaatvloer een betere oplossing, doordat er weinig stoffen achterblijven. Daarbij heeft vinyl ook een mooie natuurlijke look, met onder andere een kleine houtnerf. Leuk als je het toch naturel wilt houden in huis.

Een vloer als basis in je interieur

Een laminaatvloer is natuurlijk de basis van je interieur, en daarom is het ook verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Hierdoor kun jij een vloer geheel naar wens uitkiezen, om vanuit daar de rest van je interieur te stijlen. Wil je bijvoorbeeld een houtlook of ga je liever voor wat donkerder? Het is allemaal mogelijk met een vinyl laminaat. Wist je dat vinyl laminaat op een hoogwaardige kwaliteit geprint? Je weet dus ook zeker dat je iets van goede kwaliteit aanschaft, en dat is natuurlijk een fijn gevoel. Als je bijvoorbeeld kiest voor een houtlook print dan kun je dit nauwelijks onderscheiden van echt hout, maar profiteer je wel van de voordelen van vinyl.

Schaf nu een mooie vinyl laminaatvloer aan

Wil je weten waar je terecht kunt voor de aanschaf van vinly laminaat of in eerste instantie meer informatie? Bezoek dan nu de website van Bebo Parket. Deze partij geeft je meer informatie over wat vinyl laminaat nou precies is en daarbij zie je direct hun aanbod. Zo kun je zelf een weloverwogen keuze maken en heb jij een prachtige vloer, geheel naar wens. Vragen? Neem dan gerust eens contact op met de specialisten van Bebo Parket.

Aanbevolen artikelen