Behang is een snelle, leuke sfeermaker in een kinderkamer

Bezig met het inrichten van de kinderkamer? Of is het weer eens tijd om deze ruimte op een snelle en originele manier op te vrolijken of op te frissen? Kies dan voor fleurige kinderbehang of bijpassend fotobehang. Sterk, eenvoudig aan te brengen en uniek. In een mum van tijd is de kinderkamer een hele nieuwe ruimte geworden die je niet meer terug herkent.kinderbehang

Het bijzondere van deze soorten behang is, is dat het voornamelijk niet voor saaie patronen op de muur zorgt, maar een levensgroot (of nog grotere) afbeelding(en) vormt op de muur. Zo tover je bijvoorbeeld een wand helemaal om tot een groot aquarium of een groot subtropisch strand met zonsondergang. En kinderbehang bestaat uit leuke thema’s waar kinderen dol op zijn. Houdt je zoontje bijvoorbeeld van voetbal? Wat is er dan mooier om voor voetbal behang te kiezen? Kies voor een groot stadium, zodat het lijkt alsof je zelf op de hoogste tribune in het stadium zit, of kies voor een voetballer levensgroot in actie waar je naar blijft staren! Gegarandeerd dat je hiermee scoort. Of is je dochter echt een prinsesje? Dan is echte prinsessen of elven behang een juiste keuze voor de kamer waar je prinsesje zich zeker in thuis zult voelen. Alleen het kroontje op haar hoofd ontbreekt nog. Ook als je kleine van Walt Disney houdt, zijn er volop keuzes in Walt Disney behang zoals van de Kleine Zeemeermin, Frozen of Sneeuwwitje en de zeven Dwergen. En dit is maar een greep uit de vele mogelijkheden en thema’s.

Kinderbehang of fotobehang

Beiden soorten behang komen in verscheidene thema’s. Je kunt kiezen uit onder andere baby, meisjes, jongens, voetbal, dieren en graffiti behang of grote foto’s van bloemen, sport, eten en drinken, watervallen en dieren. Zoals je ziet, zijn de rubrieken dus heel uiteenlopend door het grote assortiment en zit er ongetwijfeld iets bij dat bij je past en waar je blij van wordt. Met dergelijk kleurrijk behang tover je simpelweg iedere ruimte snel en eenvoudig om in een bijzondere kinderkamer, trendy speelruimte of unieke babykamer. De verschillende verkrijgbare papiersoorten zijn papierbehang of vliesbehang. Papierbehang staat garant voor diepe en en heldere kleuren. Daarentegen is vliesbehang weer erg sterk en vergt het weinig energie om op te hangen. Je hoeft alleen maar de muur in te smeren en u kunt meteen beginnen met plakken. Welk behang je ook kiest, elk behang is een echte eyecatcher in de kinderruimte.

Aanbevolen artikelen