De slaapkamer in een andere stijl inrichten

Ben je die saaie look van je slaapkamer helemaal zat? Wil je eens wat anders dan die saaite witte meubels die je voor een prikkie hebt gekocht? Pak je slaapkamer rigoureus aan met een stoere nieuwe stijl, er zijn meerdere richtingen waar je uit kunt kiezen. Waar ga jij voor?

Vintage

Hou je van oud en verweerd? Dan is vintage zeker wat voor jou. Deze stijl heeft vaak meubels in een eigen unieke vorm en afwerking waardoor nooit exact hetzelfde is. Hierbij kan je denken aan grote fabriekslampen die je kunt plaatsen als middelpunt van de kamer waarbij je een stoer bed hebt staan die gemaakt is van steigerhout en ondersteund wordt door steigerbuizen. Daarnaast heb je een bureau staan die op dezelfde manier een mooie houten afwerking heeft met metalen poten. En voor het lezen zet je nog een houten lamp hierop met een geheel eigen uitbundige uitstraling. Deze meubels zijn vaak erg sterk door de gebruikte materialen en je hoeft niet bang te zijn voor slijtage: dat is juist de kracht van dit type meubels! Voor de muren kan je prachtig behang vinden wat ook een sterke indruk zal achterlaten. Denk aan kleuren en vormen van vroeger die je terugbrengt. Je kunt daarnaast ook genoeg prachtige accessoires vinden om de finishing touch te geven aan jouw nieuwe slaapkamer.

Landelijk en industrieel

Nog een stoere stijl die je vindt is landelijk, welke vaak gecombineerd wordt met industrieel. Hierdoor maak je een mix van stoer en rustig in de slaapkamer. Denk hierbij aan allerlei houten en metalen details die je in alle meubels kunt verwerken. Daarbij kan je prachtig behang plaatsen met elementen zoals steen of beton, deze zullen voor een rustige uitstraling zorgen aan het geheel. Met diverse metalen lampen kan je ook je verlichting erg mooi laten uitkomen.

Modern

Hou je van een strakke, moderne inrichting? Dan valt er voor jou erg veel te vinden. Kies voor glimmende meubelstukken die je naast een modern bed plaatst zoals een stijlvolle boxspring waardoor je een sterke uitstraling geeft aan de slaapkamer. Je kunt diverse moderne spots inbouwen of je kiest voor moderne lampen met de meeste gekke vormen waardoor je er zeker van bent dat anderen zich zullen vergapen aan alle unieke elementen in jouw kamer. Wanneer je de muren wilt aankleden met modern behang, heb je een erg uitgebreide keuze: abstract lijnenwerk is hip, maar ook een fotobehang zal niet misstaan of een kleurrijk patroon. De keuze is aan jou. Laat je inspireren door het assortiment van voordeelbehangshop.nl.

Aanbevolen artikelen