Is een inzethor iets voor op jouw slaapkamer?

inzethor

Stel je voor: Je ligt na een lange, warme dag eindelijk in je bed. Je voelt een fris briesje door het open raam naar binnen waaien. Net als je je ogen wilt sluiten hoor je het..bzzzzzz…Dat kan maar één ding betekenen: met dat frisse briesje is ook een mug mee naar binnen gevlogen. Daar gaat je fijne nachtrust. Om dit te voorkomen kun je natuurlijk het raam de hele dag dichthouden, maar dan zal de temperatuur op je slaapkamer ook een stuk minder aangenaam zijn. Gelukkig is er een betere oplossing voor dit probleem. Inzethorren laten wél dat fijne briesje naar binnen, maar houden muggen en andere insecten buiten de deur.

Eenvoudig installeren en weer verwijderen

Een hor voor je raam is in de zomer erg handig. Zo kun je jouw huis blijven ventileren, maar weer je vervelende insecten. Maar zodra het weer kouder wordt, blijven de insecten sowieso wel weg. Een hor voor je raam is dan dus een beetje overbodig. Daarom zijn inzethorren ideaal. Deze kun je makkelijk installeren, maar net zo eenvoudig weer weghalen als ze niet meer nodig zijn. Een inzethor plaats je vanaf binnenuit en je hebt niet eens gereedschap nodig. Als de hor geplaatst is, kun je jouw raam nog net zo gebruiken als je gewend was. Openen en sluiten gaat probleemloos. Als de hor niet meer nodig is, verwijder je deze weer net zo eenvoudig. Na de zomer haal je deze uit je raam en berg je het op, totdat je het weer nodig hebt. Makkelijker kan niet. Inzethorren zijn met name erg geschikt voor ‘lastige’ ramen, zoals draai- en kiepramen. Zo kun je het raam de hele dag op een kier laten staan, zonder bang te hoeven zijn voor vervelende beestjes.

Niet alleen handig tegen muggen

Wist je dat een hor niet alleen effectief kan zijn tegen insecten, maar dat je tegenwoordig ook kunt kiezen voor pollenwerend gaas in jouw hor? Ideaal natuurlijk als jij of iemand uit je gezin last heeft van hooikoorts. Voor hooikoortspatiënten kan het ventileren van hun huis nogal wat niesbuien tot gevolg hebben. Met een hor met pollenwerend gaas is ook dit ongemak verleden tijd. Twee vliegen in één klap dus. Zo kun jij weer ongestoord van je welverdiende nachtrust genieten.

Aanbevolen artikelen