Klopt het dat je een kunststof dakkapel in Friesland vaker ziet?

dakkapel

De kunststof dakkapel is steeds meer in opkomst, maar of het zo is dat je een kunststof dakkapel in Friesland vaker op de woningen ziet betwijfelen we. Wel is het zo dat een belangrijke specialist in kunststof producten in Friesland gevestigd is. Wanneer we op de website van Jansma Burdaard kijken, zien wij dat ze niet alleen in Friesland leveren, omdat de kunststof dakkapel door heel Nederland steeds populairder wordt. Waarom is dat eigenlijk zo?

Kunststof voor jouw dakkapel is een duurzame, milieuvriendelijke, energiebesparende en onderhoudsarme keuze. We vertellen je er graag iets meer over:

  • Duurzaam: kunststof gaat vele jaren mee. Van een kunststof dakkapel geniet je minstens 25 jaar, en gemiddeld zelfs zo’n 50-75 jaar. Bijna je hele leven dus!
  • Milieuvriendelijk: het kunststof van een dakkapel kan meerdere keren opnieuw gerecycled worden. Van een oude kunststof dakkapel kunnen dus weer nieuwe kunststof producten gemaakt worden.
  • Energiebesparend: een kunststof dakkapel heeft een hoge isolatiewaarde. Wanneer je voor kunststof kiest, hoef je minder hard te stoken om een aangename temperatuur te bereiken. Het tocht niet en je bespaart op energie!
  • Onderhoudsarm: een kunststof dakkapel heeft nauwelijks onderhoud nodig. Af en toe een keer poetsen met een sopje is voldoende om hem in topconditie te houden. In weer en wind de ladder op om te schilderen is niet nodig!

Naast bovengenoemde belangrijke voordelen biedt een dakkapel nog meer voordelen:

  • Je profiteert van meer lichtinval op zolder, meer beloopbare ruimte en meer uitzicht vanaf zolder, waardoor je jouw zolder in één keer omtovert tot een fijne kamer die voor allerlei doeleinden te gebruiken is. Kon je eerst door het schuine dak niet overal staan, dan kun je de ruimte op zolder nu veel beter benutten!
  • Hogere woningwaarde: een dakkapel op je huis zorgt voor een stijging van je woningwaarde, omdat je er letterlijk meer gebruiksoppervlakte mee creëert.
  • Verschillende stijlen: er is altijd een stijl die bij je huis past, omdat een kunststof dakkapel in allerlei kleuren geleverd kan worden, zelfs met een realistische houtnerf. 
  • Snel gerealiseerd: een dakkapel kan al binnen een dag geplaatst worden. Zie je op tegen de rommel en al het werk? Dat is dus niet nodig, want een goede specialist zorgt voor een snelle, deskundige plaatsing en neemt ook nog het afval mee!

Na het lezen van alle voordelen begrijp je waarschijnlijk wel waarom je de kunststof dakkapel steeds vaker in het straatbeeld ziet verschijnen, ook in Friesland. Informeer eerst wel altijd even of je een vergunning nodig hebt!

Aanbevolen artikelen