Nederlands design in de slaapkamer

De slaapkamer inrichten? Hoe wil je dat jouw rustplek in huis eruit komt te zien? Ga je voor een romantisch of landelijke inrichting, of kies je voor een moderne aanpak? In dit artikel vertellen wij alles over Nederlands design in de slaapkamer. Vergeet het Delfts blauw, maar ga voor een krachtig, modern en karakteristiek Nederlands design in jouw slaapkamer. Hoe dat eruitziet? Dat lees je hier.

Strak en functioneel design

Nederlands design wordt gekenmerkt door de eenvoud en functionaliteit. Dit betekent echter niet dat het erg eenvoudig is, het heeft altijd een unieke en strakke uitstraling. Er wordt gebruikgemaakt van strakke lijnen, harde kleuren en een uniek design. Nederlandse design meubels van het merk Zuiver, zijn perfect voor de inrichting van de slaapkamer. Dit Nederlandse merk biedt unieke meubels in een strak en functioneel jasje. Naast dressoirs, zitmeubilair en verlichting, kun je ook accessoires zoals kussenslopen aanschaffen van dit merk. Jouw slaapkamer krijgt direct een fijne uitstraling.

Nostalgie

Het merk Zuiver is niet alleen up-to-date met de moderne wensen van design, ook zien we veel nostalgische ontwerpen terug. De schuinen poten onder dressoirs en tafels doen sterk denken aan de jaren ’70. Het zitmeubilair met eenvoudig en functioneel design maakt gebruik van authentieke kleuren die ook sterk doen denken aan de seventies. Het is modern design dat soms in een nostalgisch jasje gegoten is. Deze design meubels hebben een unieke uitstraling en geven jouw slaapkamer extra warmte.

De laatste trends

We zien veel nostalgische ontwerpen terug bij het merk Zuiver, desondanks is een groot deel van de collectie design meubels erg up-to-date met de laatste trends. Het gebruik van marmer is erg populair en ook zien we de roze-gouden kleur vaak terug in de collectie. Zuiver weet precies hoe je huidige trends en nostalgisch design op een perfecte manier kunt combineren. Zeker in de slaapkamer is een combinatie van nostalgisch en trends zeer gewenst. Kies een hanglamp in een modern design jasje en vervolgens een prachtige dressoir met een nostalgisch tintje.

Wil je de slaapkamer aanpassen of opnieuw inrichten? Kies voor Nederlands design. Jouw slaapkamer wordt een stijlvolle plek waar nostalgie en trends elkaar ontmoeten. Het merk Zuiver biedt een uniek aanbod aan Nederlandse design meubels.

Aanbevolen artikelen