Occhio design verlichting in de slaapkamer

design verlichting

In de slaapkamer is een relaxte, warme sfeer nog belangrijker dan in de rest van het huis. Dit is namelijk de ruimte waar je heerlijk tot rust wilt komen na een drukke dag. Deze sfeer creëer je met luxe Occhio design verlichting.

Wat maakt Occhio zo gewild?

Occhio is een grote naam in de wereld van verlichting. Dit Duitse merk, dat in 1999 werd opgericht, staat bekend om zijn innovatie, zijn unieke armaturen en de ongekende sfeer die het meebrengt. Geen wonder dat Occhio een marktleider is op het gebied van sfeerverlichting. Vooral de Occhio Mito Raggio – een vloerlamp met verlichting, die wel wat aan een aureool doet denken, biedt een ongekende luxe uitstraling die in elk high end slaapkamer interieur goed tot zijn recht komt.

Rust en kalmte met Occhio design verlichting

Occhio lampen zijn zeer gewild voor de woonkamer, maar zijn minstens net zo geschikt voor in de slaapkamer. In de master bedroom geniet je het meest van verlichting met een wat warmere kleurtemperatuur die tussen de 2200 en 3000 Kelvin in ligt. Dit geeft niet enkel meer sfeer, maar ook meer rust, waardoor je ’s avonds je ogen niet belast met fel licht en ’s morgens rustig wakker kunt worden. Dimbare lampen zijn ideaal, omdat je zo de lichtsterkte kunt aanpassen aan je eigen behoeften. Wanneer je tv kijkt heb je namelijk minder licht nodig dan wanneer je leest of voor de spiegel staat. Occhio design verlichting is verkrijgbaar als vloerlampen, plafondlampen, hanglampen, wandlampen, leeslampen en tafellampen. Alles is dus mogelijk.

De bekende Occhio Mito Raggio

Ben je nog op zoek naar een mooie vloerlamp voor je slaapkamer? Wij zetten graag de bekende Mito Raggio met zijn ‘aureool armatuur’ in het zonnetje. Deze Occhio design verlichting is de blikvanger in iedere ruimte waar hij zijn licht mag laten schijnen. Het unieke ontwerp vangt de aandacht met zijn eenvoud en strakke lijnen. Het combineert sfeer en functionaliteit op een manier zoals maar weinig lampen dat kunnen. Met de Mito Raggio kom je echt tot rust in je sfeervolle slaapkamer!

Aanbevolen artikelen