Shutters voor elk interieur

shutters slaapkamer

In Nederland worden shutters met de dag populairder om te gebruiken als raamdecoratie. In Amerika zijn deze niet weg te denken van het straatbeeld en in Nederland kom je ze steeds vaker tegen. Gek is dit niet want dankzij de functionaliteit van de shutters kan je zelf je mate van lichtinval en privacy bepalen en ze voegen echt iets toe aan je interieur. Shutters zijn een vorm van raamdecoratie en zonwering die exact op maat gemaakt kunnen worden. Het zijn vaak houten binnenluiken met horizontale, verstelbare lamellen. Benieuwd waar je shutters het beste kan kopen en waar je op moet letten? Lees het in dit blog!

Shutters op maat

Een partij die shutters op maat maakt en levert is Van Eyck shutters. Shutters die op maat gemaakt worden maken het mogelijk dat de shutters toepasbaar zijn voor elk type raam, voor iedere raamvorm en zelfs als (kast-)deuren of als roomdivider uitvoerbaar zijn. Daarnaast kan je bij Van Eyck shutters kiezen uit diverse lamel maten, namelijk: 63, 76, 89 of 114 mm. brede lamellen. Smallere lamellen zijn een goede keuzen voor een meer klassieke uitstraling terwijl bredere lamellen perfect passen bij een moderne uitstraling.

Groot assortiment aan keuze

Van Eyck shutters biedt vijf prachtige collecties aan shutters en iedere collectie heeft specifieke eigenschappen en voordelen. Je kan bijvoorbeeld gaan voor de Van Eyck Premium collectie die wordt vervaardigt uit massief Paulownia hout. Paulownia hout is een lichte houtsoort die gemakkelijk te bewerken is. Hierdoor bestaat de collectie uit talrijke keuzemogelijkheden in bijvoorbeeld kleur of uitvoering. Naast de Premium collectie heb je ook de Van Eyck Special collectie. Deze wordt vervaardigt uit Lindehout en laat zich kenmerken door een strakke afwerking. Als je liever geen houten shutters wilt kan je ook gaan voor de Van Eyck Industrial collectie. Deze collectie bestuur uit aluminium shutters die geproduceerd zijn uit hoogwaardig aluminium en zijn voorzien van een matte afwerking. Hierdoor geven ze je interieur een moderne, strakke en industriële uitstraling. 

Uitgebreide kleurencollectie

Welke kleur sluit het beste aan bij jouw woonstijl? Bij Van Eyck Shutters bieden ze een uitgebreide kleurencollectie aan. Van egale kleurtinten tot en met beitskleuren, alles zit er tussen. Zelfs wanneer je een specifieke kleur in gedachte hebt die je niet terug kan vinden in de collectie, kan je deze naar wens laten maken. 

Shutters aanschaffen

Zijn shutters de ideale raamdecoratie voor jouw interieur? Shutters kopen doe je gemakkelijk bij Van Eyck Shutters. Van persoonlijk advies aan huis, uiterst nauwkeurig opmeten tot en met de vakkundige montage door specialisten, bij Van Eyck shutters zit je zeker goed. 

Aanbevolen artikelen