Woonkamertrends

woonkamer inrichting

Ben jij ook zo dol op het inrichten van de woonkamer? Dan ben je zeker niet de enige! Wij houden er namelijk ook van. Van mooie kaarsen tot leuke fotolijstjes tot vloerkleden, dit zijn allemaal dingen die je interieur helemaal af maken. Ben jij benieuwd naar de woonkamertrends van nu? In deze blog vertellen we je een paar trends op het gebied van interieur! Lees dus snel verder!

Planten

Planten zijn niet alleen erg sfeervol, ze zijn ook nog eens ontzettend gezond om in huis te zetten! Je ziet ze dan ook vrijwel in elke woonkamer. Planten brengen heel veel voordelen met zich mee. Een van die voordelen is dat een plant de lucht kan zuiveren en schadelijke stoffen kan afbreken. Planten maken dus jouw interieur helemaal af, en bovendien is het ook nog eens erg goed voor jou en je huisgenoten!

Kussens

Kussens zijn hele belangrijke componenten voor een mooi interieur. Je kunt de kleuren bijvoorbeeld combineren met de gordijnen, of iets anders, om zo leuke contrasten te creëren. Kussens zijn er in allerlei soorten materialen en kleuren. Probeer eens wat uit in je woonkamer en wie weet maakt het jouw interieur helemaal compleet.

Spiegel

Ook een spiegel mag zeker niet ontbreken in de woonkamer. Een spiegel zorgt ervoor dat de ruimte groter lijkt te worden. Denk bijvoorbeeld aan een mooie ronde spiegel. Deze kan je ophangen aan de muur, maar je kunt hem ook op de grond laten staan, bijvoorbeeld in een donkere hoek. Dit zorgt voor een leuk speels effect en het je woonkamer voelt ineens veel groter aan. Een spiegel is dus erg mooi om als wanddecoratie te gebruiken

Fauteuil

Heb je een mooie bank in je woonkamer staan, en heb je nog wel plek voor een mooi meubelstuk? Dan is het erg leuk om daar een fauteuil neer te zetten. Dit zorgt voor meer plek in huis en bovendien brengt het veel sfeer en gezelligheid met zich mee. Je kunt in een fauteuil heerlijk wegzakken en de TV aanzetten voor wat ontspanning. Je kunt een fauteuil bestellen in diverse kleuren, formaten en materialen. Je hebt ze bijvoorbeeld van leer maar ook van zachte stoffen. Er is genoeg keuze dus ook voor jouw woonkamer is een geschikte fauteuil te vinden!

Een fauteuil mag dus zeker niet ontbreken in jouw woonkamer! Ben je nog op zoek naar een mooie fauteuil? Kijk dan eens op sfeer.nl voor diverse fauteuils!

Aanbevolen artikelen