Toe aan een nieuwe inrichting? Lees dan gauw verder!

nieuwe inrichting

Eens in de zoveel tijd is het gewoon nodig dat jouw huidige interieur een make-over ondergaat. Je huidige meubels houden het gewoon niet meer zo goed vol of je bent er gewoon op uitgekeken. Om al deze redenen is het van belang dat jij precies weet voor welke meubels je ze gaat vervangen. In deze blogs geven we je een aantal tips om er zo achter te komen welke meubels bij jouw interieur en jouw wensen aansluiten. Dus toe aan wat nieuws? Lees gauw verder!

Winkel of online?

Allereerst is het de vraag waar jij jouw nieuwe meubilair vandaan wil halen. Kies je ervoor om online op zoek te gaan of wil je jouw nieuwe meubels liever in het echt zien en proberen? Bij de vraag ‘winkel of online?’ adviseren we je het volgende:

Het internet is dé ideale plek om inspiratie op te doen en om te kijken welke meubels echt bij jou passen. Vergelijk websites als die van Mokana goed met elkaar en kijk wat de overeenkomsten en verschillen tussen de winkels zijn. Als je tot de conclusie bent gekomen welke meubels echt iets voor jou zijn, wordt het tijd om deze te gaan proberen. Maak een afspraak bij één van de vele winkels en probeer het meubilair dat jij op het oog hebt maar even uit. Je weet op die manier precies of dit echt iets voor jou is.

Wat moet ik vervangen?

Het is voorafgaand aan je winkelbezoek wel even belangrijk dat je bovenstaande vraag zonder problemen kunt beantwoorden. Kies je er bijvoorbeeld enkel en alleen voor om naar robuuste tafels te gaan kijken of kijk je liever ook naar kasten en stoelen. 

Voor je op onderzoek uitgaat welke meubels wel of niet iets voor jou zijn, moet je voor jezelf duidelijk hebben welke meubels wel en welke meubels niet toe zijn aan vervanging. Probeer voor je winkel bezoek en überhaupt je hele onderzoek al jouw meubels uit. Zet op een lijstje de meubels die in jouw ogen toe zijn aan vervanging en bezoek hierna jouw favoriete winkel. Binnen no time geniet jij van jouw nieuwe meubilair! 

Aanbevolen artikelen