Vloerkleden in een Scandinavische slaapkamer inrichting

De drie mooiste vloerkleden in een Scandinavische slaapkamer inrichting

Door een vloerkleed in de slaapkamer te leggen, maak je de ruimte direct gezelliger, sfeervoller en warmer. Maar welke vloerkleed staat het mooist in jouw stijlvolle slaapkamer? Dit is helemaal afhankelijk van je inrichting. Heb je een Scandinavische slaapkamer inrichting? Dan vertellen wij je graag welke vloerkleden het mooist in jouw slaapkamer staan.

vloerkleden in scandinavische slaapkamer

Afbeelding: https://www.pinterest.com/pin/353743745711176277/

Vloerkleed #1: een grof vloerkleed

De Scandinavische woonstijl is vrij strak, maar heeft ook iets warms. Dit geldt ook voor vloerkleden van grof materiaal. Door het ontbreken van een opvallend ontwerp, zijn deze vloerkleden lekker strak. Door het grove materiaal van de vloerkleden, stralen ze tegelijkertijd iets warms, sfeervols en gezelligs uit. Hierdoor passen deze vloerkleden perfect in jouw Scandinavische slaapkamer inrichting.

Extra voordeel: een grof vloerkleed is lekker zacht. Stap je uit je warme bedje, dan is het heerlijk om direct met je blote voeten op een zacht en warm vloerkleed te stappen. Dit maakt een grof vloerkleed zo geschikt voor in de slaapkamer.

geometrische vloerkleed

Afbeelding: https://www.pinterest.com/pin/621567186043175942/

Vloerkleed #2: een geometrisch vloerkleed

In de Scandinavische woonstijl komen doorgaans veel geometrische vormen terug. Deze vormen kun je ook in je interieur verwerken door een geometrisch vloerkleed aan te schaffen. En wil je niet dat jouw vloerkleed alle aandacht trekt in de slaapkamer? Dan koop je gewoon een geometrisch vloerkleed met subtiele kleuren. Het design valt lekker op, maar de kleuren zijn wel subtiel. Zo valt het trendy vloerkleed perfect weg in jouw stijlvolle slaapkamer.

Er zijn geometrische vloerkleden in allerlei kleuren, met vele verschillende designs en allerlei verschillende maten. Je kunt een klein vloerkleed aanschaffen met subtiele kleuren en een druk design, maar ook een groot vloerkleed met wat grovere geometrische vormen. Door het grote aanbod geometrische vloerkleden, kun je altijd wel een kleed vinden dat perfect bij de rest van jouw slaapkamer inrichting past.

Vloedkleed #3: een kleed met meerdere kleuren

Wil je jouw slaapkamer wat meer kleur geven? Dan kun je een Scandinavisch vloerkleed met meerdere opvallende kleuren kopen. Denk hierbij aan een kleed met gekleurde strepen, maar ook aan een kleed met blokken in diverse opvallende kleuren. Ook hierbij geldt dat het aanbod vloerkleden ontzettend groot is. Je kunt een klein kleed aanschaffen met gekleurde strepen, maar ook een groot kleed met grove blokken in diverse opvallende kleuren.

Tip: kies een vloerkleed met kleuren die op dit moment al in jouw slaapkamer inrichting terug komen. Door een vloerkleed met dezelfde kleuren te kiezen, past het goed bij jouw interieur in de slaapkamer. Wil je dat jouw vloerkleed de eyecatcher van je slaapkamer wordt? Dan neem je een kleed met dezelfde kleuren als jouw slaapkamer inrichting én 1 extra kleur. Heb je blauwtinten in je interieur verwerkt, dan neem je bijvoorbeeld een kleed met enkele blauwtinten en de kleur geel.

Aanbevolen artikelen