Hierom is dubbel glas erg handig!

dubbel glas

Tegenwoordig hebben veel gebouwen en woningen dubbelglas, dit is zeker het geval bij nieuwbouwwoningen. Maar wat houdt dubbel glas in? Dubbel glas bestaat uit twee lagen glas waar een ruimte tussen zit. In deze ruimte blijft zowel warme als koude lucht zitten. Dubbel glas zorgt ervoor dat uw huis goed geïsoleerd is. De kou blijft lekker buiten in de winter, en in de zomer houdt het uw huis lekker koel!

Bespaar kosten!

Doordat het dubbelglas een isolerende functie heeft, hoeft u nu niet meer in de winter uw  verwarming op de hoogste stand te zetten. In de zomer zorgt het dubbelglas er juist voor dat u de ventilatoren in de kast kunt laten! Dit zorgt ervoor dat u voortaan geen torenhoge energierekening meer krijgt! Wie wil dat nou niet?

Stevig

Naast dat dubbelglas u veel kosten bespaart op uw energierekening, hoeft u zich ook geen zorgen te maken dat uw raam meteen kapot gaat na bijvoorbeeld een bal die er tegen aan is gekomen! Een voordeel van dubbelglas is namelijk dat het erg stevig is en dus niet snel kapot gaat! Door dubbelglas te gebruiken maakt u uw huis meer inbraakproof!

Geluiden van buiten

Wanneer u een dagje thuiswerkt, is het fijn dat niemand u stoort. Daar horen ook geluiden van buiten bij. Door middel van dubbelglas wordt het geluid van buiten verminderd. Dit zorgt bijvoorbeeld ook voor een heerlijke nachtrust! Daarnaast werkt het ook andersom. Houdt u erg van pianospelen en wilt u dat alleen uw medehuisgenoten dit kunnen horen? Dan is dubbelglas een handige oplossing! Geen enkele voorbijganger kan u horen spelen of zingen!

Waar kun je je dubbelglas bestellen?

Een goede partij waar u uw dubbelglas kunt bestellen is GlasGigant. Heeft u een raam met een aparte vorm of niet veelvoorkomende afmetingen? Dan kunt u bij deze partij terecht om uw dubbelglas op maat te laten maken door een van de specialisten. Bekijk snel de website:  https://www.glasgigant.nl/ om te kijken wat de mogelijkheden zijn! Heeft u nog vragen over het bestellen van dubbelglas? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van GlasGigant, zij helpen u graag verder!

Aanbevolen artikelen