In je slaapkamer heb je quality time voor jezelf

slaapkamer quality time

Geen ruimte in je huis die je zoveel rust kan brengen als je slaapkamer. De fijnste plek om je terug te trekken en waar je jezelf kunt zijn, zonder dat je bespied wordt of er eisen aan je gesteld worden. Je bouwt er hooguit met je partner of jonge kinderen aan mooie herinneringen. Alleen je aller dierbaarste hebben toegang tot de meest persoonlijke kamer van je woning. Je richt hem dan ook in naar jouw stijl en creëert er je intieme sfeer. Met mooie spullen, een comfortabel bed en aangename sfeerverlichting. Je eigen sfeer kun je benadrukken met een collage met enkele aller dierbaarste herinneringen in een Hexagon foto systeem. Je zult je laven aan deze ruimte met je eigen stijl en touch. In alle rust sfeervol genieten. Meer heeft een mens niet nodig.

Even weg van de dagelijkse hectiek

Een slaapkamer is het summum van privacy. Je eigen domein waar je niemand ongewenst toelaat. Hooguit je geliefden hebben er toegang. Fijn ingericht met mooi beddengoed, gedempt licht, en persoonlijke items zoals een canvas foto van je kind, gezin of huisdier. Alles vanwege de eigen sfeer die je er wilt beleven. Je kunt hem gebruiken naar jouw manier van zijn. Canvas is een natuurlijk product dat een warme uitstraling heeft. Het perfecte product dus om sfeer mee te creëren, vooral in ruimtes waar rust een must is. Laat je een foto van je geliefden drukken op het canvas, dan creëer je naast sfeer ook intimiteit en liefde.  Hoe fijn is het om naar je favoriete foto’s op canvas te kijken voor je de ogen sluit voor een heerlijke nachtrust!

Alles netjes opgeruimd

Rommelig mag als je huisgenoten daar geen last van hebben. De stelling dat je in een huis gerust mag zien dat er geleefd wordt, telt hier. Anderen geeft het ook rust als elke ochtend trouw het bed wordt opgemaakt. Opgeruimd staat netjes en een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd. Zij willen niet met een stapel gedragen kleding op een stoel in de hoek, herinnerd worden aan je achterstallige was. Ieder op zijn manier. Maar wel altijd zo dat jij je er thuis voelt.

De batterij opladen

‘s Morgens vroeg nog even rommelen in je slaapkamer. Het ritueel van douchen, aankleden en verdere verzorging. Nog even in je eigen territorium verblijven voordat de dag begint. Met werken, huishouden, naar school gaan, opvoeden of mantelzorgen. Na een goede nachtrust kun je er weer tegen. Vol energie kan de dag van start. Om in de avond weer terug te keren naar je eigen rustige plek in huis. Alle taken zijn volbracht en hebben de nodige energie gekost. Het hoort bij de dynamiek van het leven. Maar weer je batterij opladen om dit ritme  vol te houden is belangrijk. Voor lichaam en geest. Daarom is het thuis zo fijn.

Aanbevolen artikelen