Je poes is je meer dan lief. Een verzekering voor haar is daarom op zijn plek!

kat als huisdier

Jullie poes is een vast onderdeel van jullie slaapkamer. Als je op zoek bent naar de poes, kun je er bijna verzekerd van zijn dat ze ergens op de slaapkamer haar plekje heeft gevonden. Slapend op bed tussen de kussens, spelend met de vitrage gordijnen of ergens opgerold tussen de vuile was. Je kunt er donder op zeggen dat ze ergens op jullie kamer een comfortabel plekje heeft gevonden waar ze onder geen beding is weg te krijgen. 

Zelf ben je best jaloers op haar. Het leven van jullie poes is er eentje van comfort en welbehagen. Ze strekt zichzelf uit, draait zich nog een keertje om en binnen de kortste tijd weer vertrokken naar dromenland. Heel af en toe laat ze zich beneden zien. Om een aai te krijgen, wat lieve woordjes te horen, een slok water te nemen of een aantal brokjes te verorberen, alvorens ze weer richting de slaapkamer vertrekt. 

Jullie poes is een vast onderdeel van jullie slaapkamer geworden

Desondanks ben je dol op haar. Ze gaat al best wat jaartjes mee en je zou haar voor geen goud willen missen. Als je haar niet aantreft in de slaapkamer wanneer je naar bed gaat, ga je op zoek tot je haar gevonden hebt. Niks is zo fijn als dat ze zich ’s avonds lekker tegen je opkrult, een extra kussen, warm en zacht, terwijl je langzaam in slaap valt. 

Ze wordt inmiddels al een jaartje ouder en daarmee zijn ook de bezoeken aan de dierenarts de afgelopen tijd een stuk frequenter geworden. Waar ze zich voorheen nog wel eens in de nesten werkte en zo af en toe met een bloedende wond thuis kwam, zijn het vandaag veelal de problemen die met ouderdom gepaard gaan die een rol zijn gaan spelen. Ze loopt een stuk moeilijker en het lijkt er op dat ze steeds meer problemen krijgt met haar gewrichten. 

De in aantal toegenomen bezoeken aan de dierenarts betekenen echter ook een aanslag op je portemonnee. Om de zoveel maanden weer een check up en eventuele behandeling kost toch meer dan je oorspronkelijk voorzien had. Zodoende dat je op zoek bent gegaan naar de verschillende mogelijkheden voor een dierenverzekering. Waarbij je zelf hebt ontdekt dat er ook een speciale kattenverzekering kan worden afgesloten.

Met een speciale verzekering kun je jezelf indekken tegen alle medische kosten

Via een vriend werd je er op attent gemaakt dat je je huisdieren namelijk gemakkelijk kunt verzekeren tegen allerlei medische kostenposten. Met een goede dierenverzekering krijg je de verschillende kosten die je maakt tijdens een bezoek aan de dierenarts namelijk probleemloos vergoed. Of het nu gaat om een eenvoudige gebitsreiniging of meer gecompliceerde ingrepen zoals mogelijke operaties, met een goede verzekering voor je kat verzeker je jezelf ervan dat al deze kosten gedekt worden. 

Natuurlijk is het welzijn van jouw spinnende vriendin iets wat je aan het hart gaat, zodoende dat je er niet al te lang over hoeft na te denken en besluit dat een degelijke verzekering een prima keuze is. Dit geldt natuurlijk voor haar gezondheid en daarnaast is het niet onbelangrijk voor jouw portemonnee. Op deze manier verzeker je jezelf ervan dat je haar nog voor lange tijd zult aantreffen op jullie slaapkamer, wanneer je op zoek bent naar een beetje affiniteit of een warme lap in je nek wilt als je weer gaat slapen.

Aanbevolen artikelen