Style jouw slaapkamer

Waarom de slaapkamer stylen?
Ben je het zat om wakker te worden in een saaie slaapkamer? Wacht niet langer en style jouw slaapkamer naar jouw persoonlijke smaak en kleur. Een groot deel van ons leven besteden we in de slaapkamer. De slaapkamer is raar genoeg meestal de laatste kamer die leuk ingericht wordt. Je nodigt visite immers niet uit in je slaapkamer, maar in de woonkamer en die is dan meestal netjes en sfeervol ingericht. De slaapkamer is de enige kamer die je eigenlijk helemaal voor jezelf inricht en behoort jouw persoonlijkheid te reflecteren. Heb je een partner dan is het ook leuk om twee verschillende stijlen te mixen met het gebruik van accessoires.Hoe style je een slaapkamer?
Met kleine aanpassingen kun je jouw slaapkamer al transformeren. De muren hebben een rustgevende kleur nodig als basis. Rustgevende kleuren zoals lichtblauw en lichtpaars hebben een kalmerend effect, maar ook lichte aardse tinten zijn heel rustgevend. Het stylen doe je voornamelijk met accenttinten. Een bonte kleur verwerkt in de accessoires hebben een speels karakter in contrast met de lichte muren. Sierkussens in dezelfde kleur, maar met een andere textuur of motief creëert warmte. Het is een idee om de vloeroppervlakte te breken met ronde vloerkleden. Ronde vloerkleden hebben visueel hun charme, maar het voelt vooral ook fijn aan je voeten als je ’s ochtends uit bed stapt. Met een vloerkleed kan je ook kiezen uit verschillende texturen. Van hele zachte texturen als wol tot grove texturen als jute.

Raambekleding als finishing touch!
Raambekleding is de kers op de taart. Het geeft de slaapkamer een nette afwerking en zorgt voor verduistering tijdens het slapen. Jaloezieën, rolgordijnen, plisségordijnen of shutters geven sfeer aan elke slaapkamer. Dit soort raambekleding is modern, maar met een knipoog naar het verleden. Door design en vormgeving in verschillende materialen zoals bamboe, hout, aluminium, pvc en stof is deze raamdecoratie geschikt voor elke slaapkamer.

Tip! Installeer horren voor het raam tegen de muggen.

De voordeligste raambekleding bij Topjaloezieën.
Op de website van Topjaloezieën vind je de voordeligste zonwering. Zij geven vrijblijvend vakkundig advies en leveren gratis kleurstalen. Inmeten van gordijnen doen ze ook gratis als je niet weet hoe dat het beste kan. Het assortiment van Topjaloezieën is divers en elk product wordt standaard geleverd met 2 jaar garantie. Dit bedrijf is een echte aanrader als het gaat om raamdecoratie. Topjaloezieën heeft een hoge klantenscore van 9,2 behaald. Neem snel een kijkje bij Topjaloezieen.nl en begin met het stylen van jouw slaapkamer.

Aanbevolen artikelen