5 x de mooiste kapstokken voor in de slaapkamer

Fleur je slaapkamer eens op met een mooie kapstok: daar heb je op twee manieren baat bij! Ten eerste omdat de kapstokken van nu ontzettend decoratief zijn, met een kunstwerk boven de haakjes of een houten paneel dat voor sfeer zorgt. Maar een kapstok is ook héél handig in de slaapkamer. Voortaan slaap je in een rustige, nette kamer zonder rondslingerende kleding! Aan het einde van de week kijk je even welke kleding in de was mag, en is er weer plek aan de haken voor nieuwe outfits. Ter inspiratie vind je hier 5 x de mooiste kapstokken voor in de slaapkamer.

Kare Design Bush

De Kare Design Bush laat zien dat een wandkapstok véél meer kan zijn dan alleen functioneel. Met dit pareltje haal je een heel bos van gouden takken in huis: een kunstwerk op zich, waar je toevallig ook nog jassen aan kwijt kunt! Een mooie decoratie om bij weg te dromen in een moderne slaapkamer met strakke lijnen.

Kave Home Belgrad

Voor een stukje natuur in een design jasje moet je bij de Kave Home Belgrad kapstok zijn. Met haar mix van wit metaal en eikenhout is dit een mooi voorbeeld van Scandinavisch design, en de slanke boom neemt nauwelijks ruimte in! Het houten plankje kun je gebruiken voor sieraden, brillen of de losse rommeltjes uit je broekzakken.

Lavis Otar

Voor de surfdudes onder ons! De Lavis Otar is een wandkapstok in de vorm van een surfplank, gemaakt van gerecycled sloophout dat één en al karakter uitstraalt. Beeld je eens in welke verhalen het hout te vertellen heeft… als dat geen voer is voor een mooie droom!

Germania Calvi

Als je ruimte over hebt in de slaapkamer is het Germania Calvi wandpaneel misschien wat voor jou. Aan de roede kun je kledinghangers met colbertjes of truien hangen, en aan de haken eronder is plaats voor T-shirts en broeken. Een spiegel komt altijd van pas in de slaapkamer, en dan heb je nog extra opbergruimte in de lade en vakken onderaan het wandpaneel. Een praktische sfeermaker!

Kare Design Terrace

Het merk Kare Design is een uitblinker in creativiteit en komt dan ook met de meest originele kapstokken voor in de hal of slaapkamer. Dit rijtje grachtenpanden van hout is lekker compact, maar voegt toch een sfeervolle decoratie toe aan je slaapkamerinterieur. De Terrace past leuk in een landelijk, vintage en zelfs modern interieur! 

Aanbevolen artikelen