Aluminium profielen, ook voor een ‘strakke’ slaapkamer!

Voor een strakke inrichting is het niveau van de ‘afwerking’ van groot belang, dit geldt voor de keuken, de badkamer, het toilet en natuurlijk ook de slaapkamer! Vooral voor de slaapkamer wordt tegenwoordig vaak voor ‘rustig’ gekozen, en hier hoort een strakke afwerking bij natuurlijk. Tegenwoordig wordt er, zeker voor een mooie afwerking, steeds vaker gebruik gemaakt van aluminium profielen (eventueel in kleur gecoat). Natuurlijk vertellen wij – de product specialisten van ALUMINIUMvakman.nl – jou hier graag wat meer over. Dit keer gaan we dieper in op een van de meest populaire ‘afwerkingsprofielen’: de aluminium strip. Neem gerust alvast een kijkje op onze website, hier vind je een overzicht van alle aluminium profielen bij ALUMINIUMvakman

Aluminium strips, altijd handig!

De aluminium strip, ook wel eens ‘afwerkstrip’ genoemd is een van de meest populaire profielen voor het mooi afwerken van een interieurproject. Naast de strips zijn ook hoekprofielen, L-profielen (ongelijkzijdige hoekprofielen) en U profielen erg populair voor een mooie (nette) afwerking. Aluminium als materiaal biedt daarnaast diverse voordelen. Allereerst is aluminium licht, eenvoudig te bewerken, buigzaam, en dit alles in combinatie met een hoge mate van bestendigheid tegen slijtage en corrosie. Een goed materiaal voor interieurklussen dus! 

Strips op maat. 

Een strip aluminium op maat bij ALUMINIUMvakman.nl is eenvoudig online te bestellen. Wij hebben de meest gebruikte maten opgenomen in onze online collectie, die allemaal te bestellen zijn in een lengte op maat tot 600 cm, eventueel zelfs in verstek gezaag! Wij hebben een ruime collectie profielen zelf op voorraad staan, zodat we snel kunnen leveren, maar dat is niet alles. In onze eigen werkplaats zorgen onze ervaren vakmannen voor een zorgvuldige zaagbewerking & een snelle levering. Met het volledige proces – van voorraad tot en met zaagwerkzaamheden – in eigen beheer kunnen wij snel leveren voor een scherpe prijs, wel zo prettig!

Aanbevolen artikelen