Een sfeervol accent in de slaapkamer met eikenhout.

Bij het inrichten van een slaapkamer wordt vaak gekozen voor een ‘rustig’ interieur en dat is niet voor niets het geval. Een slaapkamer moet ingericht zijn op ontspanning en tot rust komen. Vaak wordt gekozen voor een ruimtelijke inrichting met lichte kleurtinten. Maar hoe kun je nou toch een sfeervol accent toepassen, zonder direct de rustige uitstraling aan te tasten? Wat dacht je van een mooi accent van eikenhout? Wat zijn de mogelijkheden van eikenhout in jouw slaapkamer, wij vroegen het aan EIKEnvakman.nl, een webshop gespecialiseerd in eikenhout voor binnen. 

Even voorstellen.

EIKENvakman.nl: Wij zijn gek op – en goed in – eikenhout, met name eikenhout voor binnen. Bij ons vind je een prachtig assortiment eiken (tafel)bladen op maat. Maar ook bieden wij een gerichte collectie oude eiken balken, oude eiken planken en eiken sokkels die wij, in eigen beheer, verouderd hebben. Wat jouw wensen zijn, wanneer u op zoek bent naar een mooi eiken (tafel)blad, of een bijzondere eiken balk voor binnen, dan moet u zeker een kijkje nemen op onze webshop. Naast een topcollectie kwalitatieve eikenhout producten bent u bij ons verzekerd van een snelle levering & een scherpe prijs! 

Trendy: een eiken (meubel)blad op maat.

Voor een mooi & subtiel sfeervol accent in de slaapkamer is het tegenwoordig erg trendy om een ‘strak meubel’ te voorzien van een eiken blad. Deze trend is volledig in lijn met de trendy tv-meubels en heeft de overstap gemaakt naar de slaapkamer. In veel slaapkamers worden kleine witte kastjes gebruikt, bijvoorbeeld een commode, of denk bijvoorbeeld aan een strak wit nachtkastje. Deze rustige kastjes zijn ideaal ‘op te pimpen’ met een mooi eiken blad, dat hier simpelweg opgelegd wordt. Een eiken blad bij EIKENvakman bestel je perfect op maat, in diverse soorten eikenhout, diktes en afwerkingen, zodat je altijd een product vindt dat precies bij jouw wensen (en jouw kastje) past! 

Hip: Een stoere eiken wandplank.

En ook een stoere optie, een ‘oude eiken plank’ als wandplank. Wij bieden prachtige verouderde eiken planken in 3 verschillende stijlen. Een levensechte oude eiken look voor een scherpe prijs. Deze planken zijn ideaal te gebruiken als rustieke wandplank. Houdt er hierbij wel rekening mee dat dit ‘vers hout’ is, dus dit gaat nog werken als je het binnen verwerkt, maar dat is nu juist onderdeel van de charme! Vindt hier een oude eiken plank (verouderd) bij EIKENvakman.nl die bij jouw slaapkamer past!

Aanbevolen artikelen