Het beste alternatief voor het huilende zigeunerjongetje

Je kent hem vast nog wel: de replica van het schilderij van het huilende zigeunerjongetje dat zo ongeveer bij iedereen wel aan de muur hing. Dat zelfde geldt voor bepaalde vergezichten met molens en kerken. Iedereen had het wel ergens hangen. Gelukkig is er tegenwoordig meer keus en kun je je woonkamer of je slaapkamer geheel naar jouw smaak en stijl inrichten. Dat geldt ook zeker voor muurdecoratie. Wil je eens wat anders dan standaard fotolijstjes met de kinderen, van je huwelijksdag of die ene mooie foto van die verre vakantie? Kies dan voor mooie en originele muurstickers.

Muurstickers met dieren

Hou je van dieren en wil je eens wat anders aan de muur? Kies dan voor grappige muurstickers met aapjes of uilen. Of een mysterieuze zwarte kat op een boomtak. Deze sprekende muurstickers geven je interieur gelijk een heel eigen touch. Je kunt de muurstickers met dieren gebruiken voor je woonkamer. Maar ze lenen zich ook uitstekend voor de slaapkamer, zowel voor volwassenen als voor de kinderkamer. Kies samen met je kind een grappige muursticker uit voor zijn of haar slaapkamer en je kind zal iedere avond tevreden in slaap vallen.

Jouw eigen tekst op een muurstickermuursticker met tekst

Met muurstickers kun je de inrichting van je huis een echt persoonlijk tintje geven. Dit kan met één van de grappige afbeeldingen in het brede assortiment muurstickers. Maar wil je echt iets persoonlijks, dan laat je van jouw favoriete tekst een mooie muursticker maken. Jouw persoonlijke quote, regel uit je lievelingslied, of de wijze uitspraak van je opa. Het maakt niet uit, iedere tekst is geschikt voor een muursticker. Je kunt de tekst laten afdrukken in een kleur en lettertype naar keuze. De lengte van de tekst is afhankelijk van het formaat muursticker dat je bestelt. Je kunt in de online editor meteen zien hoe jouw sticker eruit komt te zien.

Muurstickers van superieure kwaliteit

Een muursticker breng je aan met het idee dat deze meerdere jaren meegaat. Want de inrichting van je woonkamer of slaapkamer verander je natuurlijk niet om de paar maanden. Daarom is de kwaliteit van de muurstickers zodanig dat deze een flinke tijd meegaan. Als je de bevestigingsinstructie die je bij de levering van je muursticker ontvangt stipt opvolgt, wordt je sticker perfect op de muur aangebracht. Uiteraard moet het oppervlak waarop je de sticker aanbrengt schoon en volledig glad zijn voor het beste resultaat.

 

Aanbevolen artikelen