Een luxe slaapkamer met Elitis behang

Elitis

De collecties van Elitis behang lijken steeds te verrassen met nieuwe unieke en prachtige muurkunst. Met het unieke linnen-, steen-, parel- of zijde-effecten en pakkende motieven is Elitis behang al lang niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieurdesign wereldwijd en perfect voor in elke stijlvolle, authentieke slaapkamer.
Het designlabel uit Toulouse ziet zichzelf als een ontwikkelingslaboratorium, altijd op zoek naar nieuwe materialen en oppervlaktestructuren. Er gaat geen handelsbeurs ter wereld voorbij zonder dat Patrice Marraud des Grottes en zijn medewerkers met een verrassend, fris ontwerp-idee komen.

Moderne technieken, eigentijdse designs

Elitis behang kenmerkt zich door moderne technieken en het ontwerpen van eigentijdse designs, die perfect zouden passen in elke moderne slaapkamer. Ze zijn er trots op om trendsetters te zijn in de behang scene, als het gaat om het gebruik van de nieuwste productietechnieken die het eigentijdse behang een voorsprong geven op de concurrentie. Elitis behang slaapkamer produceert vele permanente brandvertragende, stootvaste en afwasbare behangsoorten, zodat je extra gemoedsrust hebt als het gaat om eventuele beschadigingen of per ongeluk geknoei op de slaapkamer muren. Sinds 1988, blijven designer Patrice Marraud des Grottes en zijn toegewijde team van in house ontwerpers originele collecties van getextureerd behang creëren die nergens anders in de wereld te vinden zijn.

Elitis behang voor in de slaapkamer

Met de collecties van Elitis behang kan je je slaapkamer werkelijk omtoveren tot een prachtig paleisje.
Het atelier van Élitis is ook een creatief paradijs, waar voortdurend nieuwe materialen en texturen worden gezocht en verwerkt in de nieuwste behang- en stoffencollecties. Het gevarieerde slaapkamerbehang en stoffen van Elitis is zowel in particuliere interieurs als in hotels en restaurants in meer dan 100 landen wereldwijd te bewonderen.

Luxe en authenticiteit

Met het bijpassende beddengoed en de gevarieerde selectie van kleurrijke gedessineerde Élitis-kussens kun je in combinatie met het oogstrelende slaapkamer behang talrijke individuele looks voor de slaapkamers creëren. Weelderige, maar ook rustigere patronen – Elitis heeft voor iedereen wel een geschikt behang design.
Om ervoor te zorgen dat de kleuren in je slaapkamer perfect bij elkaar passen, kunt je ook kiezen om de dekens en kussens uit de Elitis collectie aan te schaffen.
Vloerkleden en gordijnen kunnen ook worden afgestemd op je nieuwe favoriete behang look. Elke collectie van Elitis vertegenwoordigt een opmerkelijk verhaal. Bijvoorbeeld, de Nomads collectie is een kleurrijke collectie met het idee dat we allemaal Nomads zijn die door de wereld reizen. Elk behangpapier nodigt je uit op een road trip door het universum van de nomaden.

Elitis als trendsetter

Elitis is vooral bekend als behangmerk. Ze bieden echter ook grote verscheidenheid aan andere eyecatchers aan zoals: kussens, accessoires, dekens en stoffen.
Door de verscheidenheid in het aanbod en de achterliggende filosofie, denkt designer Patrice Marraud des Grottes dat Elitis zelfs als een modemerk kan beschouwd worden. Hij noemt het een constante zoektocht naar creativiteit.

Elegante behangsoorten voor in de slaapkamer

De verschillende behang designs van het Franse merk Élitis overtuigen door hun onovertroffen hoge kwaliteit en tijdloze elegantie. Wonderschone prints, liefdevolle details en een onberispelijke afwerking creëren geheel nieuwe woontrends en behoren tot de standaard van het design label. De veelzijdige accessoires zorgen voor dat extra beetje gezelligheid in elke slaapkamer. De collecties van Élitis zijn ware hoogtepunten voor liefhebbers van luxueus wonen.

Aanbevolen artikelen