Geef je slaapkamer een exclusieve uitstraling met verduisterende plissegordijnen

Je slaapkamer is een zeer belangrijke plaats om tot rust te komen. Je slaapt niet enkel in je slaapkamer, maar je brengt er ook luie uurtjes in door. Je leest een boek, luistert er naar je favoriete muziek of knuffelt er met de kinderen. Daarom is de sfeer die er heerst van cruciaal belang. Naast de look van je meubelen, behang, kleuren en verwarming, bepalen je gordijnen de sfeer. Plissegordijnen zijn ideaal om een luxueuze uitstraling te geven aan je ramen.

Plissegordijnen hebben heel wat voordelen

Met gewone gordijnen kun je zelden of nooit perfect je verduistering regelen. Bij gewone gordijnen is het ‘open of dicht’, meer mogelijkheden heb je niet. Plissegordijnen daarentegen kun je zowel bovenaan als onderaan bij elkaar vouwen. Zo krijg je de verduistering voor 100% zoals jij het wenst. Wil je de zon laten binnenschijnen of wil je ze weren? Wil je inkijk van de buren vermijden? Wil je je raam verduisteren, maar toch je uitzicht op je mooie tuin behouden? Plissegordijnen bieden jou deze mogelijkheden!

Kies voor kwaliteit en maatwerk

Geen enkel raam is gelijk. Ook al heb je standaard ramen, toch wil je dat je raamdecoratie perfect voldoet aan jouw eisen. In het bijzonder bij aparte vormen van ramen (hoekramen, dakramen, lichtkoepels of ramen in verschillende vakken bijvoorbeeld) kun je beter plissegordijnen op maat kiezen. Wellicht betaal je niet veel meer dan de gewone standaardmaten, maar je hebt dan wel de perfect passende gordijnen. Plissegordijnen op maat stralen klasse uit en laten zien dat je zorg besteedt aan je interieur.

Makkelijk te bedienen

Plissegordijnen zijn makkelijk te bedienen. Ze schuiven mooi in elkaar, zowel van onderen naar boven als omgekeerd. De vouwen van de stof blijven altijd mooi recht zodat de look perfect blijft. Bovendien zijn ze makkelijk in onderhoud. Je hoeft ze enkel regelmatig af te stoffen of met een licht vochtig doekje te reinigen. Meer hebben ze niet nodig.

Kleur bepaalt de look

Je houdt het niet voor mogelijk: in deze gordijnen heb je een eindeloze keuze aan kleuren. Grijs en bruin zijn niet zomaar grijs en bruin. Er zijn heel wat schakeringen! Of ga je liever voor een hippe en opvallende kleur? Ook dat kan! Je bekomt een totaal andere look in je kamer als je een andere kleur van gordijnen kiest.

Vraag advies voor je beslist

Doe wat inspiratie op vooraleer je naar een vakman stapt. Denk rustig na welke plissegordijnen jij wilt en leg dit voor aan een ervaren firma. Zij kunnen jou raad geven, zowel technisch als op het gebied van uitstraling en look. Voor jou is het belangrijk dat je uiteindelijk de gewenste sfeer in je slaapkamer creëert. Zo kun je nog heel wat jaren genieten van deze prachtige raamdecoratie!

Aanbevolen artikelen