LED tl verlichting

slaapkamer

De TL LED lamp is een goede keuze, omdat hij langer mee gaat en duurzamer is dan een normale TL lamp. De LED lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Ben je benieuwd naar de voordelen en hoeveel je kan besparen? Lees deze blog en je komt erachter. 

Voordelen 

Wil je een nieuwe LED TL buis? Met een LED TL balk krijg je meer dan een goede lichtbron. De voordelen van TL verlichting zijn namelijk enorm. Buiten het feit dat ze heel zuinig zijn, heb je geen opwarm tijd bij een LED TL. Je krijgt dus direct fel licht dat niet flikkert. Dit is bij de traditionele TL verlichting wel het geval. Ook heb je de keuze uit verschillende wattages en lichtkleuren. Daarnaast straalt een LED TL geen Uv-straling uit en bevat geen zware metalen. Een LED TL is dus ook beter voor het milieu.

Besparen met LED TL verlichting 

De populariteit van LED TL verlichting is de laatste tijd sterk aan het groeien. Je ziet steeds vaker dat de traditionele TL verlichting vervangen wordt door LED TL. Ze worden vaak geplaatst in ziekenhuizen, kantoren en op scholen. Dit komt omdat je veel geld kan besparen op de energierekening. Je kan namelijk tot wel 65% besparen. Ook zijn er nog veel indirecte besparingen. Een LED TL lamp moet namelijk veel minder vaak vervangen worden dan traditionele TL verlichting. Een traditionele TL lamp heeft ongeveer 20.000 branduren en een LED TL buis 25.000 tot 50.000. Het aantal branduren kan minder zijn als je een nieuwe LED TL buis vervangt en terug plaatst in een oude armatuur. Het beste resultaat krijg je met een nieuwe LED TL buis en een nieuwe armatuur LED. 

Koop je nieuwe TL LED buis bij ledlampenkopen.nu 

Wil je een nieuwe TL LED buis kopen? Ga dan naar de website van ledlampenkopen.nu en bestel je nieuwe lampen. Ze hebben een enorm aanbod aan verlichting. Zo vind je altijd wat je zoekt. Heb je nog vragen of twijfel je over welke verlichting het meest geschikt is voor jou? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren.

Aanbevolen artikelen