Een lederen fauteuil maakt uw slaapkamer chique

Je slaapkamer inrichten als een volwaardige leefkamer, dat is pas klasse! Waarom zou je je ook eens niet afzonderen in je slaapkamer, een boek lezen of gewoon dromen voor het venster? Je slaapkamer is ideaal voor wat me noemen ‘me-time’. Een comfortabele en dan nog liefst lederen fauteuil is hierbij onmisbaar. Laat deze zetel gerust stoer, sterk, stevig en een ware eyecatcher zijn. Hij dient tenslotte om urenlang onderuit gezakt te genieten.

Waarom kiezen voor leder?

Leder voelt zacht aan. Het omsluit je lichaam als een tweede huid. Mensen die lederen kledij dragen, weten wat dit gevoel is. Leder ademt, is een levende stof en straalt bovendien pure klasse uit. Zo is buffelleer heel bekend om zijn hoge kwaliteit. Een zetel in dergelijk leder is gewoon top! Leder is bovendien makkelijk in onderhoud. Er kruipt geen stof in en je maakt het schoon met een licht vochtig doek. Af en toe kun je het een opfrissingsbeurt geven met een speciaal product. Zo blijft jouw lederen fauteuil altijd zijn originele uitstraling behouden.

Welke fauteuil kies je?

Je hebt de volledige vrijheid. Er bestaan lederen fauteuils in alle stijlen, kleuren en modellen. Kies je voor stoer en robuust met een zwaar metalen onderstel? Of ga je liever voor een fijne relax zetel? Kies je voor een model op hoge poten, of zie je liever dat de zit van de zetel volledig tot op de grond komt? Wil je een vaste zetel of een draaibare fauteuil? Je kunt ook een bijpassende poef mee bestellen voor nog meer zitcomfort. Kies een uitvoering die bij je andere slaapkamermeubelen en -accessoires past. Denk ook aan bijvoorbeeld lederen lampenkappen in dezelfde stijl als jouw zetels. Zet ze in een stoere omgeving of plaats ze in een totaal verschillende omgeving zodat je een mooi contrast krijgt. Plaats je ze tegen een ruwe bakstenen muur of een strakke witte achtergrond? Zet je ze op een gietvloer met betonlook of op een vintage vloerkleed? Aan jou de keuze!

Een lederen fauteuil heb je voor eeuwig!

Stoere zetels heb je voor je leven. Ze gaan zelden stuk en raken niet versleten. En zelfs al vertonen ze wat sporen van slijtage, dan nog zijn ze stijlvol. Meer nog: ze komen pas tot leven als er in geleefd wordt. Er zijn leren zetels die van generatie op generatie overgaan, zo geliefd zijn ze. Je vindt ze in elke prijsklasse en dus voor ieders budget. Leder brengt allure in je slaapkamer en garandeert heerlijke uren!

Aanbevolen artikelen