Maak van je slaapkamer een koninklijk vertrek met een haard

haard in de slaapkamer

Haarden zijn een hele tijd uit de slaapkamer verbannen geweest. Maar nu zien we ze terug meer en meer opduiken. Doen haarden in slaapkamers je ook denken aan kastelen en lekker romantische gezelligheid? Het kan terug. De haarden van tegenwoordig zijn zodanig ontworpen dat ze voldoende warmte geven voor een knusse sfeer. Wij gingen voor jou even kijken bij de Barbas Bellfires haarden. Ze zijn ideaal voor je slaapkamer. Kijk even mee en laat je inspireren.

Kies je voor gas of voor hout?

De haarden van Barbas Bellfires bestaan zowel in hout als in gas uitvoering. Gas is heel praktisch. Je steekt je haard aan en je hebt onmiddellijk warmte. Sommige gashaarden zijn zelfs via je telefoon of tablet door middel van een app te programmeren. Een extra mogelijkheid zijn de dubbelbranders gashaarden. Bij dit type kun je perfect de intensiteit van het vuur regelen. Hout brengt wat extra stof met zich mee, maar geeft wel een écht vuur. De slaapkamer is misschien niet direct een plek waar je stof wilt hebben. Maar bepaalde harde houtsoorten zoals eik en beuk geven heel weinig stof af. Aan jou de keuze wat het beste bij jou past. Denk bij je keuze zowel aan je comfort als aan gezelligheid.

Een haard geeft allure aan je slaapkamer

De huidige ontwerpen van zowel hout- als gashaarden zijn perfect in elke woning in te passen. Er bestaan inbouw en vrijstaande haarden. Je hebt de keuze tussen strakke moderne ontwerpen en klassieke of traditionele modellen. Ga je voor een haard die strak is ingewerkt in je muur of kies je voor een ouderwetse grote schoorsteenmantel? Een stoere industriële slaapkamer, een vintage woning of een landelijke woningrichting: een haard past gewoon in elk interieur. Je woning krijgt een grote meerwaarde als je een haard in je slaapkamer hebt.

Geef je slaapkamer nog meer allure

Een haard is gewoon heel leuk in je slaapkamer. De vlammetjes geven rust, je kunt er uren naar staren. Maak van je slaapkamer een plek waar je je kunt terugtrekken en heerlijk genieten. Denk aan een ligzetel met comfortabele kussens en een dekentje. En waarom zou er geen mini-bar bij installeren? Ga voor leuke accessoires zoals muurdecoratie en een vloerkleedje. Maak rond je haard een heerlijk plekje om te vertoeven.

Aanbevolen artikelen