Meer tijd in de slaapkamer betekent kiezen voor een goed en degelijk matras

zwitserse kwaliteit van YOUSLEEP

Met al het bijna verplichte thuisblijven van de afgelopen maanden, ben je ineens heel wat meer tijd binnenshuis gaan doorbrengen. Eerst werd thuiswerken de nieuwe norm en kwam je voor werk de deur bijna niet meer uit. Toen vervolgens restaurants en andere uitgaansgelegenheden dicht gingen, waren de meerdere wekelijkse uitstapjes ineens verleden tijd en toen daar ook nog eens een avondklok bij kwam, werd het afspreken met vrienden voor een drankje ook bijzonder lastig.

Binnen een paar maanden werd het leven van alledag op zo’n drastische manier omgegooid dat het bijna te vreemd voor woorden is als je er bij stil staat. Zoveel tijd in huis heeft ervoor gezorgd dat je wel allerlei dingen hebt kunnen ondernemen die je stiekem altijd uitstelde. Zo heb je orde aangebracht in je boekhouding en ben je op zoek gegaan naar een nieuwe verzekeraar. Daarnaast heb je ook een passie voor het creatief kokkerellen ontwikkeld en heb je de nodige aanpassingen doorgevoerd in het interieur van je woning.

Met extra tijd in huis ben je aan de slag gegaan om je interieur te verbeteren

Zo heb je bijvoorbeeld de muren opnieuw geverfd in een lichtere kleur, heb je de verouderde driezitter vervangen door een comfortabele loungehoek en ben je aan de slag gegaan met de verlichting in huis. Als je zoveel tijd in huis door moet brengen, dan kun je er maar beter zeker van zijn dat je er comfortabel en prettig bij zit, in plaats van dat je bijvoorbeeld iedere avond weer op een ongemakkelijke bank moet plaatsnemen als je een filmpje wilt zien.

Onbewust ben je ook heel wat meer tijd gaan doorbrengen in je slaapkamer. Nu je niet meer vroeg uit bed hoeft om je naar kantoor te haasten, is er ook geen goede reden te bedenken waarom je al om zeven uur naast je bed moet staan om te gaan douchen. Ook ’s avonds wil je echter regelmatig al op tijd horizontaal, soms om nog wat te werken, soms om een filmpje te kijken onder de dekens, maar ook om warm en comfortabel nog wat te roddelen met vrienden of vriendinnen.

Meer tijd thuis betekent ook heel wat meer tijd in bed!

De laatste tijd heb je echter gemerkt dat er ook in de slaapkamer nog wel het nodige mag veranderen. En dan gaat het niet om de inrichting van je slaapkamer, want daar heb je de afgelopen maanden inmiddels wel het nodige aan gedaan. Maar als je dan toch best wat meer tijd in bed doorbrengt, dan is een nieuw en comfortabel matras zeker een item wat niet in de slaapkamer mag ontbreken.

Je huidige matras gaat inmiddels best al wat jaartjes mee. Het is daarom dan ook geen slecht idee om eens op zoek te gaan naar een nieuw matras dat je van een goede nachtrust verzekert en waar je op een prettige manier al die extra tijd kunt doorbrengen. Een goede vriend raadt je aan om eens te kijken naar de matrassen van Yousleep. De Zwitserse kwaliteit van Yousleep matrassen is volgens hem namelijk de reden dat hij iedere dag uitgerust en vol energie aan de slag kan, waardoor het de investering meer dan waard was.

Investeren in een goed matras is jezelf garanderen van goede rust

De matrassen van Yousleep voldoen namelijk aan de hoge kwaliteitseisen die in Zwitserland gelden voor een degelijk matras. Ze zijn echter te verkrijgen voor een Nederlandse prijs, iets waardoor ze erg aantrekkelijk worden. De matrassen staan bekend om acht verschillende comfort opties. De matrassen van yousleep hebben namelijk zeven verschillende ergonomische zones, gebaseerd op de lichaamsbouw. Het zorgvuldig ontworpen design van het matras garandeert dat iedereen deze ergonomie kan optimaliseren naar individuele eisen en wensen.

Daarnaast is er bij de productie van de matrassen specifiek voor gekozen om geen milieuonvriendelijke soorten lijm te gebruiken, waardoor ze volledig recyclebaar zijn. De Yousleep matrassen zijn bovendien bijzonder duurzaam. Na jarenlang gebruik hoef je slechts alleen de bovenlaag te vervangen en niet een volledig nieuw matras te kopen. Hierdoor help je het milieu en kun je behoorlijk wat geld besparen!

Tijd doorbrengen in je slaapkamer wordt na aanschaf van een Yousleep matras nog een stuk prettiger. Niet langer moet je om de zoveel tijd van positie veranderen. De verschillende ergonomische comfort zones van het matras zorgen ervoor dat je lichaam perfect tot rust komt, omdat het aansluit op jouw persoonlijke lichaamsbouw en voorkeuren!

Aanbevolen artikelen