Ook op je slaapkamer: kies LED verlichting!

Doei gloeilamp, doei halogeenlamp!

De gloeilamp is al sinds 2012 in de EU niet meer toegestaan voor productie en groothandel. Toch heeft een gemiddeld huishouden er nog tussen de 5 en 10 in huis. Maar niet lang meer… voor halogeenlampen gaat hetzelfde gebeuren: vanaf 2018 zijn ze verboden tot produceren binnen de EU. Tijd dus om over te stappen op LED-verlichting!

Hoi LED lamp!

Omdat de Europese Unie alleen nog maar verlichting met energielabel A of B wil, kom je als consument tegenwoordig al snel uit bij LED-verlichting. LED verlichting heeft vaak energielabel A en dat is niet alleen beter voor onze planeet, maar ook nog eens gunstiger voor onze portemonnee. LED verlichting heb je van alle bekende én onbekende merken, en in alle soorten fittingen, tot zelfs LED TL verlichting en paneelverlichting voor grote ruimtes.

LED verlichting op je slaapkamer ongezellig? Nee joh!

Een veelgehoorde opmerking over de LED lamp is dat ‘ie kil, ongezellig licht afgeeft. Maar dat gaat in 2017 niet meer op, want LED verlichting is er tegenwoordig in alle kleurtinten. Dus LED verlichting als sfeerverlichting op je slaapkamer? JA!

 

Aanbevolen artikelen