Tips bij het inrichten van jouw huis

woninginrichting

Yes, het is tijd om jouw nieuwe huis in te richten. Maar waar moet je nou eigenlijk allemaal op letten als je jouw interieur een metamorfose geeft? Wij vertellen je precies waar je rekening mee moet houden, zodat je van jouw huis een thuis maakt.

1. Kleuren
Allereerst is het belangrijk dat je bepaalt wat het kleurenpallet moet worden van je inrichting. Kies je voor een likje verf aan de muur? Of ga je voor een witte muur in combinatie met kleurrijke accessoires? De keuze is aan jou. Neem een kijkje op Pinterest om te ontdekken welke kleuren en mooi staan bij je en welke kleuren er geschikt zijn voor jouw ruimte.

2. Woonstijl
Industrieel, landelijk of modern: er zijn heel veel soorten woonstijlen die helemaal in zijn tegenwoordig. Ook een combinatie van meerdere woonstijlen is helemaal hot and happening. Wij raden je aan om eens een woontijdschrift erbij te pakken en zelf een moodboard te maken. Zo krijg je een goed beeld van hoe jouw ideale woonstijl eruitziet. Daarbij geldt altijd: niets is fout.

3. Verlichting
Sfeervol wonen? Let dan ook zeker goed op de verlichting in huis. Om ervoor te zorgen dat je verlichting goed op elkaar is aangesloten, raden we je aan om een lichtplan te laten maken. Zo weet je zeker dat alle lampen goed op elkaar zijn aangesloten. Tegenwoordig zie je steeds vaker dat er gebruik wordt gemaakt van LED verlichting in huis. Wij begrijpen wel waarom: LED lampen gaan lang mee en zijn ook nog eens een duurzame oplossing.

4. Accessoires
Jouw woonruimte afmaken? Dat doe je met de juiste accessoires. Van kussens tot aan een klok en vaasjes: de finishing touch van jouw ruimte geeft extra sfeer aan je inrichting. Een persoonlijk tintje toevoegen? Laat dan jouw favoriete foto drukken op plexiglas of canvas. Zo heb je altijd een mooie herinnering in huis waar je altijd weer naar kan kijken.

Aanbevolen artikelen