Een verduisterend rolgordijn voor in de slaapkamer

Op de slaapkamer wil je graag de nodige privacy. Daarnaast is het verduisteren van je kamer essentieel voor een goede nachtrust. Met een verduisterend rolgordijn zorg je eenvoudig voor de perfecte sfeer in je slaapkamer.

Voordelen van een verduisterend rolgordijn

Een verduisterend rolgordijn is gemaakt van een stof die simpelweg geen licht doorlaat. Zo kun je ook overdag, als je dat prettig vindt, je slaapkamer goed verduisteren. Het voordeel van een verduisterend rolgordijn is dat deze lang mooi blijft door de strak opgerolde stof. Je bent verzekerd van volledige privacy. Wil je toch wat licht in je kamer, dan rol je het gordijn precies zo ver op als nodig is. Een verduisterend rolgordijn is daarnaast zeer makkelijk te monteren. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een boor. Als je volgens de instructies werkt, neemt het monteren van een rolgordijn zelfs minder tijd in beslag dan het ophangen van een standaard gordijn.

Maatwerk

Een verduisterend rolgordijn functioneert nog beter als deze exact op maat gemaakt is. Vaak staat maatwerk bekend om de hoge prijs. Dat is echt niet nodig. Bij Creon Rolgordijnen is de prijs zelfs lager omdat je het rolgordijn zelf monteert en inmeet. Daar heeft niet iedereen ervaring mee. En daarom vind je op de website stap voor stap de handige instructies. Zo weet je precies hoe je het verduisterende rolgordijn perfect ophangt. Omdat je online de prijs kan berekenen voor je een maatwerk bestelling plaatst, sta je nooit voor verrassingen. En lukt je toch niet om je rolgordijnen zelf te monteren, dan kan je deze service alsnog aanvragen.

Kleur kiezen

Bij Creon kun je uit acht kleuren kiezen voor een verduisterend rolgordijn. Twijfel je of de kleur goed bij jouw interieur past, dan kan je een kleurstaal aanvragen. De kosten van deze kleurstaal krijg je als korting terug wanneer je de bestelling plaatst.

Inmeten en bestellen

Als je besluit tot bestellen over te gaan, is het inmeten de belangrijkste voorbereiding. Een maatwerkproduct kan niet ingeruild worden, daarom is het belangrijk om nauwkeurig de maten op te nemen. Bij de instructies kun je terugvinden hoe dit moet. Heb je twijfels? Bel dan gerust op!

Aanbevolen artikelen