Verschillende soorten vloeren in je slaapkamer

verschillende slaapkamer vloeren

Op zoek naar een leuke vloer in je slaapkamer? Of wil je wellicht meerdere slaapkamers een nieuwe look geven? Hier kan je alvast enkele leuke ideeën opdoen om jouw kamer een nieuw aanzicht te geven.

Warme uitstraling maken met hout

Een houten vloer is natuurlijk de manier om de slaapkamer een extra sfeervolle uitstraling te geven. Je kunt zelf de structuur kiezen en je favoriete kleur. Kies daarbij liever voor een lichtere kleur hout om de kamer wat groter te laten ogen. Je kunt het helemaal richting landelijk gooien en een massieve vloer plaatsen. Door de unieke vormen heb je echt iets speciaals in de kamer.

Een lekkere zachte ondergrond

Hou je van een lekkere warme vloer? Dan kies je natuurlijk voor een lekker warme vloerbedekking, liefst hoogpolig. Bij een harde vloer Heb je al veel sneller koude voeten. Maar deze geven wel weer een extra sfeervolle uitstraling. Bedenk van tevoren of een vloerbedekking goed past bij de uitstraling van de kamer.

Gebruik van een vloerkleed

Natuurlijk hoef je niet altijd een vloerbedekking te gebruiken voor een zachte ondergrond, Je kunt het ook op een kleinere schaal aanpakken door gebruik te maken van een vloerkleed. Het grote voordeel is dat je hier veel designs kunt kiezen naar jouw smaak. En je kunt het een stuk makkelijker vervangen voor wat anders. De vloer zelf kan je een neutrale kleur geven zodat het vloerkleed extra opvalt.

Terug in de tijd

Wellicht hou je niet helemaal van de moderne stijlen en wil je graag een stijl die teruggaat in de tijd. Dan kies je natuurlijk een vintage vloer die past in jouw vintage interieurstijl. Dit kan met opvallende kleuren en patronen die aan vroeger doen denken.

Chique en modern met tegels

In een moderne en landelijke slaapkamer kan je zeer goed gebruik maken van mooie tegels. Deze kan je in diverse mooie moderne designs vinden waarbij je zeker iets zult vinden wat bij jouw kamer past. Wil je het helemaal modern aanpakken? Kies dan voor hoogglans tegels voor een strakke uitstraling. Marmer tegels zijn hiervan ook een zeer goed voorbeeld wat je kunt gebruiken.Je vindt marmeren tegels van tegeldepot.nl voor een mooie prijs.

Aanbevolen artikelen