Een wasmand voor in de slaapkamer, je hebt er vast nooit aan gedacht. Ben je ook moe van al dat vieze was dat rondslingert van manlief of van de kinderen? Wil je simpelweg gewoon eens rustig door de kamer van je kleine spruit lopen zonder een berg aan was aan te treffen? Dan is een wasmand in de slaapkamer DE oplossing!

Waarom een wasmand voor in de slaapkamer?

Ja hoor, je kent het wel… na een lange werkdag wil je het liefst de dag gewoon door brengen in je lievelings pyjama. Dus wat doe je dan na zo’n lange en vermoeiende dag? Juist ja, je gooit je kleding gewoon op de grond. “Ik doe het later wel in de wasmand.” zijn de welbekende woorden die je dan hoort. Maar zou het juist niet veel schoner en makkelijker zijn als je gewoon een wasmand IN je slaapkamer hebt? Een wasmand in de slaapkamer zorgt voor een overzichtelijke slaapkamer en is tevens veel schoner dan vieze kleding op de grond. Tevens is een wasmand in de slaapkamer ook veel leuker voor de kinderen en leren zij mede hierdoor ook wat verantwoordelijkheid is en het belang van een schone en frisse slaapkamer. Kinderen gaam het zodoende veel leuker vinden om kleding in de wasmand te gooien en bij te dragen aan een schoner huis.

Soorten wasmanden voor in de slaapkamer

Je hebt verschillende soorten wasmanden voor in de slaapkamer in allerlei kleuren, materialen, vormen en maten. Genoeg keus dus! Heb je bijvoorbeeld een kleine spruit in huis? Dan is een opvouwbare wasmand in een leuke print wel handig! Zo prikkel je je kleine hartendief ook om eens zijn of haar kamer wat schoner te houden. Ben je een echte houtliefhebber en wil jij je kamer lekker robuust en natuurlijk houden? Dan is een solide en houten wasmand van bijvoorbeeld bamboe totaal iets voor jou! Nee, je hoeft echt niet met een houtenwasmand heen en weer te sjouwen, je krijgt er gewoon een waszak bij! Ben jij een echte perfectionist en wil je kleur bij kleur en wit bij wit? Dan is een wasmand met twe vakken ideaal voor jou. Zo kun jij rustig op je gemak het gewenste kledingstuk in het juiste vak gooien! Verder doen wasmanden met deksels het ook zeer goed. Ontvang je vaak vriendinnen of vrienden op je kamer en wil je geen beschamende gevoel krijgen zodra je gast in je kamer stapt? Dan is een wasmand met deksel een goede keuze. Kies bijvooreeld voor een wasmand van riet of van een andere materiaal. Zo houd jij je kamer schoon, fris en bovenal: toegangbaar voor de rest van de familie of gasten!

Slaapkamer wasmand conlusie

Al met al word het steeds leuker om een hippe wasmand in je slaapkamer te hebben. Een wasmand in je slaapkamer oogt frisser dan vieze kleding op de grond en is tevens makkelijker voor menig student of harde werker. Zo kun jij rustig je kleding in de wasmand gooien en op bed ploffen zonder je zorgen te hoeven maken over hoe en wat. Slaapkamer wasmand bied de oplossing!

afbeelding: https://nl.pinterest.com/pin/170222060898381695/

Aanbevolen artikelen