3x verberg je airco in de slaapkamer

Wanneer de zomer in aantocht is, denkt iedereen aan korte broeken, zonnebrillen en strand. Niemand denkt direct aan een warm huis met benauwde slaapkamers, tot het moment daar is. ‘s Avonds koelt het minder af en de slaapkamers blijven op een warme temperatuur. Als oplossing maken vele mensen gebruik van een airco. Zoals iedereen weet, is het grootste voordeel van een airco dat het de slaapkamer op de juiste temperatuur brengt en houdt. Hier tegenover staat dat het er helaas niet beeldschoon uitziet. Ben jij benieuwd hoe je een airco verbergt? Bekijk dan onderstaande ideeën!

1.Plaats je airco boven de kast

Door de juiste locatie te kiezen, hoeft je airco helemaal niet op te vallen. Plaats de airco tussen een kast en het plafond, achter een rooster. Zo is je slaapkamer in de zomer koel en kijk je niet tegen een onaangename airco aan.

https://nl.pinterest.com/pin/185492078384223901/

2. Maak een kastje rondom je airco

Beschik jij niet over een grote kledingkast om je airco op te plaatsen? Of heb jij al een airco, maar hangt die opvallend in je slaapkamer? Wees creatief en maak zelf een kastje rondom de airco. Mocht je niet zo handig zijn, dan kan je altijd die handige harry uit de familie bellen of het uitbesteden.

https://nl.pinterest.com/pin/185492078384223902/

3. Verwerk je airco in het interieur

Los van de locatie of het achteraf verbergen van een airco, is er ook de mogelijkheid om een airco in te bouwen in het interieur. Doe dit in een kastje en plaats dit op een locatie naar keuze. Verberg de airco naast mooie accessoires die je elk seizoen wisselt. Multifunctioneel, zo’n kast!

https://nl.pinterest.com/pin/185492078384223868/

4. Moderne airco zonder verberging

Het verbergen van een airco is tegenwoordig niet altijd nodig. Als je gaat verhuizen of je slaapkamer gaat verbouwen is een airco een goede overweging. Tegenwoordig bouwen en maken specialisten airco’s die modern ogen en afgestemd zijn op het interieur. Mocht je dit overwegen, vraag dan altijd eerst airco offertes aan voordat je overgaat tot aankoop. Door de offertes te vergelijken kies je de beste specialist en hierdoor bespaar je tot wel 30%.

https://nl.pinterest.com/pin/185492078384223898/

Aanbevolen artikelen