5 do’s voor een eerste date

first date

Je hebt onlangs iemand ontmoet waar je erg nieuwsgierig naar bent. Daarom staat er een eerste date op de planning. Vind je het een beetje spannend? Wij geven je 5 do’s voor een eerste date zodat jij jezelf enigszins goed kan voorbereiden.

1. Een openbare locatie
Als je elkaar nog niet zo goed kent, of elkaar wellicht nog nooit hebt gezien dan kan het een goed idee zijn om met elkaar af te spreken op een openbare locatie. Je weet niet wie er voor je staat en als je op een openbare locatie afspreekt dan weet je eigenlijk wel zeker dat er niets geks kan gebeuren.

2. Doe iets wat jullie beide leuk vinden
Misschien hebben jullie wel een gemeenschappelijke hobby? Wat je ook gaat doen tijdens je eerste date: wij raden je aan om iets te doen wat jullie beide leuk vinden. Ga bijvoorbeeld eens naar de bios om een leuke film te kijken of probeer te ontsnappen uit een escaperoom.

3. Trek een outfit aan waar jij je goed in voelt
Op een eerste date wil je wel goed voor de dag komen. Daarom is het een aanrader om een outfit aan te trekken waar jij je goed in voelt. Natuurlijk mag jij jezelf best eens wat meer opdoffen om er extra mooi uit te zien.

4. Neem je telefoon
Hoewel je hopelijk niet of nauwelijks op je telefoon zit tijdens je date, is het wel belangrijk om deze mee te nemen. Stel je voor dat jouw date tegenvalt? Licht altijd iemand in dat jij op date bent en app of bel diegene wanneer het tegenvalt. Zo kan hij of zij je altijd ophalen, als dit nodig is.

5. Spannende plannen?
Hoe sta je zelf in de date? Als je jouw eerste date ziet als een pleziertje dan raden we je aan om zeker geen condooms te vergeten. Deze kan je bestellen via een online sexshop. Ben je wel echt op zoek naar liefde? Natuurlijk kan je dan altijd met elkaar het bed induiken, maar een beetje hard-to-get spelen is ook niet verkeerd. Doe waar jij jezelf goed bij voelt!

Aanbevolen artikelen