Ben je van plan om in de komende maanden je slaapkamer een nieuwe look te geven? Houd je van interieurtrends? Lees dan in dit artikel de 5 inspirerende slaapkamertrends van 2017.

Leg een vloerkleed in je slaapkamer

In 2017 zijn vloerkleden bijna niet meer weg te denken uit je slaapkamer. De vloerkleden in 2017 zijn rond en hebben een neutrale kleur. Ook is dit het jaar van de verbinding. Een vloerkleed is hiervoor zeker geschikt. Naast dat een vloerkleed lekker warm is en zacht aanvoelt, kan het ook een echte eyecatcher zijn. Plaats deze onder, voor of naast je bed en je kamer ziet er direct een stuk aangekleder uit.

Vloerkleed in je slaapkamer (1)

Foto: https://nl.pinterest.com/pin/514114113696961893/

Zet planten in je slaapkamer

Planten doen het ook in 2017 goed. Ze geven je slaapkamer een levendig effect. Houd er wel rekening mee dat planten in de slaapkamer tegen een lagere temperatuur moeten kunnen. Vermijd bloeiende planten om nare geuren in je slaapkamer te voorkomen. Planten die het in 2017 goed doen, zijn: cactussen, bladplanten en bladbegonia’s.

Planten in je slaapkamer

Foto: https://nl.pinterest.com/pin/461337555561094671/

Maak gebruik van warme en diepe kleuren

De kleurtrend die in 2017 terugkomt is bruin en terracotta. Deze 2 kleuren brengen rust en warmte in je slaapkamer. Plaats voor deze gekleurde muren een grote plant of een vaas met grove bloemen en je slaapkamer ziet er direct fris en levendig uit.

Donkere kleuren in je slaapkamer

Foto: http://yunax.ie/product/advantage-sliding-wardrobe/

Dubbellaagse gordijnen

Door dubbellaagse gordijnen op te hangen in je slaapkamer creëer je veel sfeer. Hiernaast hebben gordijnen ook invloed op de warmte die je in je kamer wilt behouden. Heb je het vaak koud in je slaapkamer? Combineer dan deze dubbellaagse gordijnen met dubbel glas en houd de kou buiten. Benieuwd naar de kosten voor het plaatsen van dubbel glas? Vraag dan een offerte dubbel glas aan.

Gordijnen in je slaapkamer

Foto: https://nl.pinterest.com/pin/416160821792607033/
Maak je slaapkamer klaar voor 2017 met de bovenstaande trends. Moet je nog veel verbouwen voordat je deze trends kunt verwezenlijken? Vergelijk en zoek dan op HomeDeal verschillende service professionals die jij hiervoor kunt inschakelen.

Aanbevolen artikelen