Soorten overlast in en rond woningen 

In en rond woningen kunnen zich diverse soorten overlast voordoen. Denk bijvoorbeeld aan geluidsoverlast van de buren. Dit kan te maken hebben met het feit dat ze harde muziek draaien, met een slechte muurisolatie, of met het feit dat de kinderen van de buren buiten spelen en daarbij veel schreeuwen en lawaai maken. Of u heeft last van het afval in de tuin van de buren: niet alleen bederft het uw uitzicht, het stinkt ook nog eens verschrikkelijk als de wind verkeerd staat.

Naast deze bekende en veelvoorkomende vormen van externe overlast, kan overlast in woningen echter ook door specifieke mankementen van uw woning zelf veroorzaakt worden. We zouden dit interne oorzaken kunnen noemen, die vaak samenhangen met de onderhoudsstaat van uw huis. Hierbij kunt u denken aan stankoverlast of luchtvervuiling door schimmelvorming in uw slaapkamer of legionella op of rond uw woning. Maar ook op plekken in huis waar zich asbest bevindt dat eigenlijk verwijderd moet worden, kan het slecht toeven zijn. Als u iets niet wilt, is het gezondheidsschade oplopen in uw eigen huis. Daarom is een overlastvrije woning van groot belang.

Overlast in en rond uw slaapkamer
Met name de slaapkamer is een plek waar u tot rust wilt komen en geen overlast wilt ervaren. Tegelijk is de slaapkamer een plek waar veel mensen problemen ervaren. Ze krijgen ’s avonds ineens last van hun keel, allergische aanvallen of ze komen in hun eigen slaapkamer niet tot een goede nachtrust. Niets is beroerder dan dat, want de volgende dag wil je immers graag weer fris, fit en uitgerust aan het werk kunnen? Mocht u met dit soort overlast – luchtverontreiniging, vieze geurtjes en/of schimmels in uw slaapkamer – te maken hebben, schakel dan hulp in.

De overlast uw slaapkamer én de wereld uit!
De oorzaak van de overlast die u op uw slaapkamer ervaart, hoeft niet altijd zichtbaar te zijn. Daarom is het verstandig een ervaren professional in te huren, die de kern van het probleem blootlegt en voor u oplost. Strooming.nl is zo’n professional. Schakel Strooming in om het binnenmilieu op uw slaapkamer en in andere ruimten te onderzoeken op overlast. Via professionele meetapparatuur wordt lucht- en geuronderzoek uitgevoerd, waarbij de oorzaak van het probleem helder wordt en daarmee opgelost kan worden. Zodat u straks weer heerlijk kunt slapen en de volgend dag meer energie hebt om uw werkzaamheden goed te kunnen doen!

Aanbevolen artikelen