Breng uw slaapkamer tot leven met barnwood!

Hout is weer helemaal terug van weggeweest en deze trend is nog steeds volop in ontwikkeling. Naast de woonkamer, de keuken en zelfs de badkamer kan de slaapkamer natuurlijk niet achterblijven. Breng je slaapkamer tot leven met barnwood!

Barnwoord voor een stoere slaapkamer.

Barnwoord is de ‘algemene noemer’ voor oud hout dat heel lang dienstgedaan heeft als gevelbekleding van prachtige oude boerderijen, schuren en stallen en nu een tweede leven krijgt als luxe wandbekleding voor een hip, stoer, eigentijds en sfeervol interieur! Oude barnwoord planken komen voornamelijk uit Oostenrijk en Zwitserland, maar tegenwoordig is er ook prachtig out sloophout uit Italië, Spanje, Slovenia, Canada en India verkrijgbaar.  Prachtig oud hout dat door de tijd verweerd is, hout met een verhaal en bomvol karakter. Met barnwoord geeft u dit bijzondere hout een tweede leven. Het ‘ruwe hout’ wordt geselecteerd op basis van de juiste ‘look’, oftewel die authentieke barnwoord uitstraling. Vervolgens worden de planken geselecteerd die tot een bruikbaar product bewerkt kan worden. Zo krijgt u een bruikbaar product, maar wel echt authentiek barnwoord met die karaktervolle uitstraling.

Natuurlijk is er op het gebied van barnwood enorm veel mogelijk. Binnen het interieur van een slaapkamer zijn er eigenlijk twee duidelijke stromingen. Enerzijds kunnen er mooie objecten gemaakt worden van barnwood. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een houten (loft)deur / schuifpaneel. Hiervoor zijn de ‘grovere’ barnwood planken erg populair, zoals bijvoorbeeld de eiken wagondelen uit Oostenrijk. Daarnaast zie je steeds vaker kleine wandjes die bekleed worden met barnwood, of speciale barnwood panelen die hiervoor geschikt zijn.
Een top barnwood collectie bij HOUTvakman.nl.

Wat uw wensen ook zijn, bij  HOUTvakman.nl vindt u een gerichte barnwood collectie. Stuk voor stuk topkwaliteit producten die direct online te bestellen zijn voor een scherpe prijs. Barnwood bij HOUTvakman.nl; Van robuuste eiken balken en planken tot dunne barnwood plankjes, ideaal voor een rustieke gevelbekleding in de slaapkamer. Maar naast barnwood vindt u bij ons ook alles voor de ruwbouw van uw slaapkamer, dus ook plaatmateriaal, vuren latten en vuren balken bij HOUTvakman.nl direct online voor de beste prijs!

Aanbevolen artikelen