koeien behang

Mensen denken vaak dat behangen moeilijk en tijdrovend is en kiezen daarom voor verf. Behangen hoeft echter helemaal niet moeilijk te zijn, zeker wat goede tips of het bekijken van een instructievideo. Als behang plotseling ook een optie is, dan heb je veel meer opties om de gewenste sfeer te creëren. Op het gebied van behang is er namelijk een grote variatie, je kunt kiezen voor verschillende kleuren, texturen, diktes en soorten, maar bijvoorbeeld ook fotobehang op maat gemaakt voor de gewenste ruimte. Wil jij alles weten over de laatste trends op het gebied van behang? Lees dan vooral verder!

Fotobehang op de muren

Misschien ken je het uit een hotel of restaurant: het fotobehang. Maar heb je er wel eens over nagedacht om dit ook in jouw eigen interieur toe te passen? Misschien heb jij wel een muur in huis die wat meer dan slechts een likje verf of een eentonig behang kann gebruiken. Wat dacht je ervan om daar een mooie natuurfoto op te plaatsen, of bijvoorbeeld koeien fotobehang.  Je kunt zelfs jouw eigen foto’s laten omzetten in fotobehang. Dan heb je helemaal een unieke muur in je woning. 

Warme en zachte kleuren uit de natuur

Natuurtinten blijven nog steeds een trend die je in vele interieurs ziet. Natuurtinten zijn warme en zachte kleuren uit de natuur. Je kunt hierbij denken aan zand, klei, planten, gesteente en (herfst)bladeren. Kleuren die je dus vaak in deze interieurstijl terug ziet zijn bruin, nude, zwart, beige, groen, gele en rode tinten. Maar je kunt er ook voor kiezen om op een andere manier de natuur terug te laten komen. Met botanisch behang waan je je in jouw eigen jungle. Dit behang is voorzien van vogels, vlinders, planten en bloemen. En deze trend is pas helemaal af als je daarnaast ook een echte plantenjungle creëert in jouw interieur.

Een statement maken

Je kunt er ook voor kiezen om een statement te maken. Uitgesproken prints en kleuren vragen om de juiste basis in jouw interieur. Je combineert bijvoorbeeld okergeel met grijs voor een sfeervol effect en kies dan voor een tijdloos meubel in een warme kleur. Je brengt dan meer balans in jouw kleurrijke interieur. Maar je kunt er ook voor kiezen om het iets rustiger te houden, bijvoorbeeld met grafische pastellen. Deze behangtrend in jouw interieur is altijd stijlvol. Je maakt deze trend compleet met een grafische print op de muur.

Aanbevolen artikelen