DIY kinderkamer is helemaal hip

DIY Commode

Het klaarmaken van de kinderkamer is een van de leukste projecten voor aanstaande ouders. Wil jij meedoen met de laatste trends? Maak dan jouw kinderkamer helemaal zelf aan de hand van de leukste DIY projecten. Deze ‘do-it-yourself’ creatieve projecten geven jouw kinderkamer een persoonlijk tintje. Wil je weten hoe je jouw kinderkamer perfect kunt DIY’en? Lees dan gauw verder voor creatieve inspiratie en DIY tips voor de kinderkamer.

Kringloop klasse

Wellicht zijn tweedehands spullen niet jouw eerste wens voor de meubels in de babykamer. Maar het is zeker de moeite waard om eens langs de kringloop te gaan en te zoeken naar perfect DIY materiaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tweedehands kledingkast opknappen? Het is de perfecte kinderkamer DIY. Meubels opknappen voor de kinderkamer is perfect voor een unieke stijl. Je kunt al voor maar een paar tientjes een oude kledingkast met vintage uitstraling vinden in de kringloop. Een nieuw likje verf en andere deurknoppen erop èt voilá! Daar is jouw hippe vintage kledingkast voor maar een paar tientjes. Op deze manier kun je een compleet eigen stijl creëren voor de kinderkamer. Ga eens langs bij de kringloop op zoek naar unieke meubels om zelf op te knappen voor de kinderkamer

Vintage commode opknappen

Vind je het lastig om de perfecte commode te vinden voor jouw baby? Maak deze dan zelf. Dit DIY kinderkamer project geeft een persoonlijk tintje aan de kamer. Ga op zoek naar een vintage commode in de kringloop, op veilingen of antiekmarkten. Deze zijn vaak makkelijk op te knappen en aan te passen. Jouw kinderkamer heeft op deze manier een klassiek en persoonlijk tintje.

Ledikantje knopen

Wil jij juist een bohemian stijl in de kinderkamer? Ga dan met wat touw, planken en linnen stof aan de slag. Het is de perfecte kinderkamer DIY om zelf een ledikantje te knopen. Maak de gewenste omtrek van het ledikantje met de planken en maak een prachtig macramé patroon met de touwen. Je kunt aan de onderkant een linnen doek bevestigen voor extra stevigheid. Dit geknoopte ledikantje kun je aan het plafond monteren waardoor het een schommel ledikantje wordt. Het geeft de kinderkamer een unieke uitstraling. Deze DIY kinderkamer vergt net wat meer aandacht en creativiteit, maar het resultaat is fantastisch. Het geeft een dromerige sfeer aan de kinderkamer.

Meubels opknappen voor de kinderkamer is de beste manier om de kinderkamer een uniek en persoonlijk tintje te geven. Je wilt natuurlijk de mooiste kinderkamer voor jouw baby. Maak gebruik van jouw creatieve geest en alles wat voor handen is en maak zo de leukste kinderkamer DIY’s. De DIY kinderkamer is helemaal hip en hartstikke leuk om zelf te maken.

Aanbevolen artikelen