Een vrijstaand bad in de slaapkamer

Een vrijstaand bad in de badkamer is gewoon mogelijk! Het toepassen van een vrijstaand bad geeft je slaapkamer een rijke look die je doet denken aan een luxehotel. De mogelijkheden voor een bad in de slaapkamer zijn ruim. Maar voor de meest luxueuze uitstraling kies je voor een Solid Surface bad. Een Solid Surface bad vrijstaand is erg mooi en het wordt ook steeds vaker toegepast in de bad- en slaapkamer. Vroeger koos men niet vaak voor Solid Surface omdat het erg duur was, maar tegenwoordig is het betaalbaar en wordt de Solid Surface vrijstaand bad in overvloed gekozen. Wil je ook een eyecatcher in je slaapkamer? Kies voor een vrijstaand bad!

Waarom een vrijstaand bad in een slaapkamer?

Een vrijstaand bad in de slaapkamer kan op het begin gek klinken. Er spoken dingen door je hoofd zoals: “Waarom zou ik het doen?” en “is het niet te extravagant?”. Wij leggen je graag uit waarom een vrijstaand bad in de slaapkamer een goede keuze is. Als eerst kun je, wanneer je wakker wordt, direct het bad induiken. Dat is nog eens heerlijk wakker worden in de morgen! Daarnaast is het een eyecatcher in de slaapkamer en is het hierdoor een pronkstuk. Wanneer iemand de slaapkamer binnenkomt, valt het bad direct op. Ook de installatie is door een loodgieter eenvoudig te realiseren. De voordelen van een vrijstaand bad zijn ruim. Daarnaast als je voor een Solid Surface vrijstaand bad kiest, is het voordeel dat het bad eenvoudig schoon te maken is, omdat het materiaal erg hygiënisch is.

Vormen 

De vrijstaand Solid Surface bad is in allerlei vormen te verkrijgen. De ‘standaard’ klassieke bad – die we allemaal kennen – is nog altijd de meest gekozen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een rond bad. De ronde vrijstaande Solid Surface baden zijn erg ruim, je kunt er gemakkelijk met meerdere personen in. Vervolgens heb je ook de rechthoekige baden. Deze baden hebben een strakke uitstraling en zien er erg modern uit. Als laatst kun je nog de half vrijstaand bad kiezen. De half vrijstaande Solid Surface baden hebben de illusie van een vrijstaand bad, maar je kunt deze gewoon tegen een wand plaatsen. Zo kun je de look van een vrijstaand bad creëren, zonder er een te hebben. De mogelijkheden van een Solid Surface bad zijn uiteenlopend. Bekijk alle vormen Solid Surface baden op Sanitair33.nl. Zij bieden een ruim aanbod van al deze baden tegen een scherpe prijs. Naast een bad ook andere Solid Surface bestellen? Bekijk dan het compleet aanbod van Solid Surface bij Sanitair33!

Aanbevolen artikelen