Kledinghangers die gezien mogen worden

Met de sterke focus op het creëren van een goede basis in een woonruimte, worden de accessoires nog wel eens vergeten de laatste tijd. En dat is jammer, want zelfs de kleinste details zijn ontzettend sfeerbepalend. Ze zorgen ervoor dat de kamer een stijlvol geheel vormt en verkleinen de kans dat deze wat kil of misschien rommelig overkomt.

Accessoires als sfeermakers

Juist in zo’n knusse ruimte als de slaapkamer is een fijne sfeer erg welkom. Een comfortabel bed alleen voldoet niet meer, want het oog wil natuurlijk ook wat. Er zijn genoeg accessoires waarmee je de slaapkamer op een relatief eenvoudige manier een boost kunt geven, wat je stijl ook is. Denk aan een mooi vloerkleed, een spiegel met een opvallend design, kunst aan de muur of decoratieve kussens voor op bed. Tegelijkertijd blijft de slaapkamer een ruimte waar je komt voor je rust, dus pas op dat het niet too much wordt.

Het belang van doordachte details

Is de basis in orde, zijn de accessoires naar wens, maar ben je toch nog niet tevreden met het geheel? Dan is het tijd om ook te kijken naar de kleinste details. Een goedkope plastic deurklink, lelijke kozijnen of een bij elkaar geraapte collectie kledinghangers doen je kamer weinig goeds. Kies altijd voor producten die gezien mogen worden. Neem bijvoorbeeld de kledinghangers. Zeker wanneer je een trendy kledingrek of een open kast hebt, of misschien wel de gelukkige bezitter bent van een inloopkast, is het enorm zonde om hangers in allerlei verschillende kleuren, formaten en materialen in het zicht te hebben hangen. Door te kiezen voor één type kledinghanger, kies je ook voor rust en orde en creëer je een stijlvol geheel.

Voer één stijl door

Wie een goede collectie kledinghangers aan wil leggen, kan bijvoorbeeld eens kijken bij het merk YourHanger. Het gaat er daarbij niet om dat je kiest voor de meest luxe versie, maar dat je kiest voor één stijl. De simpelste houten hangers voldoen prima. Wie iets speciaals zoekt kan hier overigens ook terecht: je vindt er hangers in allerlei kleuren, materialen en stijlen en voor allerlei kledingstukken.

Moderne kledinghangers voor de allerkleinsten

Je kunt trouwens niet vroeg genoeg beginnen met het aanbrengen van lijn in de slaapkamer. YourHanger heeft ook baby houten hangers voor de allerkleinsten. Dat zijn mini-kledinghangers in een leuk (pastel)kleurtje. De hangers worden geleverd in een mooie giftbox, dus het is ook nog eens een geschikt cadeau voor jonge of aanstaande ouders. Andere baby houten hangers uit de collectie hebben de vorm van een beertje of vliegtuig, en zijn dus echt ontworpen om gezien te worden. En dat is nou precies wat je nodig hebt voor een sfeervolle slaapkamer waarin alles klopt!

Aanbevolen artikelen