Geef je slaapkamer een wow-factor met een glasschilderij

Feather dark edition

De slaapkamer is één van de kamers waarin je veel uren verblijft. En of je nu een moderne slaapkamer hebt of een slaapkamer met vintage elementen, de slaapkamer moet toch voldoen aan een bepaalde sfeer en stijl. Met een glasschilderij kan een echte wow-factor aan je slaapkamer toevoegen. Door de speciale technieken van het glasschilderij creëer je diepgang in de slaapkamer en krijgt je slaapkamer direct een luxe uitstraling. Speel met verschillende dieptes en patronen en tover je slaapkamer om tot een echt museum. De glasschilderijen zijn verkrijgbaar in diverse patronen, maar je kan ook je eigen foto op glas laten printen. Hierdoor wordt het schilderij nog persoonlijker en krijgt je slaapkamer nog meer betekenis.

Wat is een glasschilderij?

Een glasschilderij is een schilderij dat is geprint op een dun laagje plexiglas. De achterkant van dit glas is helderwit, waardoor de kleuren van de print zeer helder en gedetailleerd zijn weergegeven. Doordat er wordt gewerkt met verschillende lagen wordt er middels een glasschilderij veel diepgang gecreëerd. De kleuren spatten echt van het schilderij af, waardoor je de details van de foto of print zeer goed kan zien. Een glasschilderij is erg duurzaam en gaat jaren mee. Ook is het niet beïnvloedbaar door licht of temperatuur, waardoor een glasschilderij zowel binnen als buiten op te hangen is. Een slaapkamer leent zich dus ook perfect voor het plaatsen van een glasschilderij wanneer je op zoek bent naar een luxe en moderne sfeer.

Creëer eenvoudig de wow-factor in je slaapkamer

Wanneer je op zoek bent naar de wow-factor in je slaapkamer moet je zeker overwegen om een glasschilderij te plaatsen. Een glasschilderij geeft een enorme helderheid aan kleuren en diepgang en zorgt voor een luxe uitstraling in je slaapkamer. Wanneer je het glasschilderij op de juist plek hang, kan je goed spelen met lichtinval. Plaats het schilderij bijvoorbeeld tegenover een raam, zodat de kleuren weerkaatsen. Hierdoor kan je spelen met diverse invalshoeken zonder dat de kwaliteit van het schilderij verloren gaat. De glasschilderijen zijn verkrijgbaar in diverse prints, maar wil je echt de wow-factor in je slaapkamer? Kies dan voor een fotoprint op glas. Door je eigen foto op een glasschilderij te laten printen geef je je slaapkamer een moderne uitstraling met een persoonlijke tint. Wie wil dat nu niet? En door te spelen met diverse kleuren of samenstellingen van schilderijen zorg je ervoor dat je slaapkamer een mini museum wordt met de mooiste kunststukken die volop details laten zien.

Ben je dus op zoek naar elementen om je slaapkamer een moderne uitstraling met wow-factor te geven? Zoek dan niet verder en kijk eens naar de vele mogelijkheden die het plaatsen van een glasschilderij te bieden heeft. Doordat de schilderijen in diverse kleuren en designs verkrijgbaar zijn is er voor ieder wat wils te vinden. Of je nu op zoek bent naar een strakke print met een moderne uitstraling of juist een print met veel sprekende kleuren; echt alles is mogelijk. En wil je je slaapkamer voorzien van een persoonlijke touch; kies dan voor een foto die wordt geprint op het schilderij.

Aanbevolen artikelen