Hoge of lage nachtkastjes. Wat wil jij?

Een nachtkastje naast het bed biedt een praktische opbergruimte op een handige locatie. Er zijn dan ook heel wat zaken die je vlak voor het slapen vlak na het opstaan dicht bij de hand wilt hebben. Heel wat mensen lezen nog graag een boek in de avonduren en om bij bedtijd dan van onder de comfortabele lakens uit te komen? Vervelend niet? Bovendien voegt een leuk nachtkastje de nodige flair en stijl toe aan iedere slaapkamer. Op het gebied van nachtkastjes kun je o.a. onderscheid maken tussen hoge nachtkastjes en lage nachtkastjes. Lees hieronder welke nachtkastjes het beste bij jou persoonlijke situatie past.

Hoge of lage nachtkastjes?

Hoge nachtkastjes zijn geschikt voor mensen die slapen op een vrij hoog bed. Een goed nachtkastje staat op de correcte hoogte zodat het opbergen van spullen gemakkelijk gaat. In de regel wordt aangenomen dat de ideale hoogte een nachtkastje in lijn met de rand van de matras is. Te hoge nachtkastjes brengen het risico met zich mee dat je je kunt stoten aan de rand, te lage nachtkastjes zijn dan weer nefast voor het comfort. Aan het eind van de dag spreekt het echter voor zich dat de belangrijkste determinant jouw persoonlijke smaak is. Zie je liever hoge nachtkastjes of lage nachtkastjes? Jij beslist!

Hoge nachtkastjes

hoge nachtkastjes
Kare Design Safe à €349,-

Kare Design Safe

De Kare Design Safe is een hoog nachtkastje met een kluisdeur. Het is een ideaal nachtkastje voor als je op zoek bent naar een echte eye-catcher in de ruimte. De vormgeving is bijzonder authentiek en voegt een zekere klasse en stijl toe aan elke slaapkamer. Dit nachtkastje komt het best tot zijn recht in een rustiek interieur met een landelijke toets. Het moet echter gezegd worden dat de stijl die dit product uitstraalt interieurstijlen overstijgt.

hoog nachtkastje
Giani Cubo à €199,99

Giani Cubo

Hout is een echte trend in de wereld van het interieur en als jij er helemaal weg van bent dan is het hoog nachtkastje Giani Cubo helemaal jouw ding. Ook dit nachtkastje pakt uit met een opvallend design. Er zijn twee lades waardoor je elke lade een verschillende opbergfunctie kunt geven. Het asymmetrische uiterlijk springt zeker ook in het oog. Zowel in landelijke als Scandinavische stijl komt dit nachtkastje schitterend tot zijn recht.

nachtkastje hoog
Lavis Otar à €189,99

Lavis Otar

Ben je op zoek naar een hoog nachtkastje dat ontzettend veel karakter uitstraalt? Dan is het nachtkastje Lavis Otar vast en zeker de perfecte compagnon voor jouw slaapkamer. Het biedt voldoende opbergruimte met zowel een kast als een lade en heeft een opvallend kleurgebruik. Dit eclectisch design is dan ook van alle markten thuis. Een item waar iedere bezoeker gegarandeerd jaloers op wordt.

Lage nachtkastjes

lage nachtkastjes
Giani Kardan à €149,99

Giani Kardan

Het nachtkastje Giani Kardan heeft qua styling optimaal gebruik gemaakt van het feit dat het een laag nachtkastje is. Dit metalen nachtkastje is ideaal voor een Scandinavisch of modern interieur en biedt, ondanks de beperkte hoogte, heel wat opbergruimte. Belangrijk om in het oog te houden is wel de breedte: dit is een vrij breed nachtkastje en zal zeker niet in elke kamer gezet kunnen worden.

laag nachtkastje
Kare Design Authentico à €129,90

Kare Design Authentico

Is jouw slaapkamer echt privéterrein waar niemand anders binnen komt? Of ben je gewoon vrij open ingesteld? Dan is de Kare Design Authentico helemaal iets voor jou. Dit stijlvolle laag nachtkastje biedt opbergruimte zonder dat je eerst een kast of lade open moet trekken. Het donker hout zorgt ervoor dat het makkelijk in elke stijl zijn weg vindt.

nachtkastjes laag
Tundo Neves €189,99

Tundo Neves

Mag het voor jou toch altijd net iets specialer zijn? Dan is het laag nachtkastje Tundo Neves exact wat je al een hele tijd zoekt. Dit draaibaar kastje is spierwit en zeer modern en strak vormgegeven. Het is een uniek stuk dat zeker niet zou misstaan in jouw interieur.

Aanbevolen artikelen