Is jouw slaapkamer altijd een rommel? Dan kun je waarschijnlijk je sterrenbeeld de schuld geven!

slaapkamer altijd een rommel

We hebben allemaal die ene stoel in onze slaapkamer die eigenlijk altijd bedekt is met kleding die toch niet door de selectie is gekomen bij het kiezen van een outfit. Ligt die kleding bij jou verspreid over je hele slaapkamer? Dan zou je zomaar één van deze sterrenbeelden kunnen hebben.

Sterrenbeelden en horoscopen: de één gelooft er heilig in en de ander vindt het klinkklare onzin. Soms is het best leuk om even te kijken wat de sterren over jou te vertellen hebben. Vooral als je jouw mankementen daar op kan afschuiven. Is jouw slaapkamer altijd een zooitje? Mis je vaak nét de washand en ligt jouw kleding eerder verspreid over de vloer dan in de kast? Dan kan het zomaar zijn dat jij één van deze sterrenbeelden hebt. Kan je dus eigenlijk helemaal niks aan doen, die rommelige slaapkamer

Is jouw slaapkamer altijd een rommel

Tweelingen

Tweelingen zijn avontuurlijke types die zich snel vervelen en snel van de ene activiteit in de andere duiken. Daar wil opruimen of het bed opmaken nog wel eens bij inschieten. Voor je huisgenoten soms misschien ontzettend vervelend, maar in ieder geval kan je veel plezier met een tweelingen beleven. Ieder z’n talent, toch? 

Ram

Ook een Ram maakt zelden iets af waar hij of zij aan begonnen is. De intentie om je kledingkast eens flink uit te pluizen is meer dan eens geëindigd bij het uitruimen van alle je kleding. Het resultaat? Kleding verspreid over je hele slaapkamer en een lege kast. De ram vindt het leven nou eenmaal veel te om te kiezen voor één ding. Daar staat tegenover dat een Ram soms heel vastberaden kan zijn, wat resulteert in een intensieve schoonmaak sessie waarin alles in één keer grondig wordt aangepakt. Daar moet wel eerst de emmer voor overlopen, maar het gebeurt in ieder geval wel! 

rommelige sterrenbeelden

Boogschutter

Een boogschutter ziet het glas altijd halfvol. Dat is een hele positieve eigenschap, maar dat betekent ook dat dit sterrenbeeld niet zo valt over een beetje extra rommel hier en daar. Waarom zou je veel tijd steken en opruimen als het binnenkort toch weer een rommel wordt? Dat vindt de boogschutter simpelweg verspilling van kostbare tijd waarin nog zoveel leuke dingen kunnen gebeuren! Opruimen een verplichting maken heeft ook geen zin, want daar heeft de Boogschutter een hekel aan. De enige oplossing is dat anderen net zo optimistisch worden als de boogschutter en het ook niet zo nauw nemen met de rommel. 

Vissen

Vissen houden van relaxen en ontspanning. Daarom hebben ze niet zo veel zin om veel energie te steken in opruimen, dat gaat ten slotte af van de tijd die ze hebben om lekker in de zon te liggen of te Netflixen. Hun dromerige karakter zorgt ervoor dat ze prima door de rommel heen kunnen kijken. Van hun huisgenoten verwachten ze dat zij hetzelfde doen en op kritiek zullen ze niet goed reageren. Geen zin in een gekwetste, teruggetrokken Vissen? Laat de rommel dan voor wat het is en ga mee met de stroming.  

rommelige slaapkamer

Ben of ken jij één van deze sterrenbeelden en herken jij de beschrijving? Relax, leun achterover en accepteer de rommel. Het staat nou eenmaal in de sterren geschreven. 

Aanbevolen artikelen