5x De leukste wanddecoratie van het moment

De leukste wanddecoratie van het moment

“Het leven hoort chic, glamoureus en kleurrijk te zijn, dus je huis ook.” Wijze woorden van de bekende, Amerikaanse binnenhuisarchitect Jonathan Adler. Wat is nou een leukere manier om klasse en kleur in huis te halen dan stijlvolle muurdecoratie? Wij zetten de leukste vondsten van het moment op een rijtje! 

Toe aan iets nieuws in je slaapkamer? Met een paar kleine aanpassingen kom je een heel eind. Denk aan een leuke behang op de muur of een mooi kleed op de vloer. Ook stijlvolle muurdecoratie kan ik een wereld van verschil maken. Denk aan posters, schilderen of een leuk kaartenrekje. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar wij helpen je alvast een eindje op weg!

Een quote om naar te leven 

Quotes zijn helemaal in. Aan de muur in de vorm van een sticker, op kleding of zelfs op servies. Een poster met een inspirerende quote doet het ook altijd goed om een beetje extra sfeer en een persoonlijke touch toe te voegen aan je interieur. Kies een quote die bij jou, maar ook de ruimte te best. Deze quote past perfect boven je bed om je elke ochtend en avond even stil te laten staan bij de betekenis van ware liefde. 

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Een spiegel is de perfecte aanwinst in je slaapkamer. Wist je dat spiegels de leuke bijkomstigheid hebben om een kamer ruimtelijker te laten ogen? Check je outfit, raar of make-up even voor je de deur uit gaat in een stijlvolle spiegel. Het is namelijk niet alleen handig, maar dient ook nog eens als toffe wanddecoratie. Bijvoorbeeld deze houten variant met handig plankje. 

Memphis houten wandspiegel
Hier vind je meer info over deze spiegel

Beestachtig tof 

Deze leeuwenkop is een ware eyecatcher, maar door de witte kleur nog steeds subtiel genoeg om te combineren met allerlei interieurs. Zowel op een witte muur als een leuke kleurtje geeft deze leeuwenkop een ontzettend toffe twist aan je inrichting

Muur decoratie Leeuw
Klik hier voor meer informatie over deze decoratieve leeuw aan de muur

Upside down

Durf jij een beetje out of the box te denken? Hang dan een tof vloerkleed aan de muur ter wanddecoratie. Misschien klinkt het een beetje gek, maar niets is minder waar! Met een mooi rotan of jutte vloerkleed fleur je een saaie (of leuke, want het kan altijd nóg leuker) muur in één klap op. Haal een dosis natuurtinten in je slaapkamer met een mooi, gevlochten tapijt aan de muur. Succes gegarandeerd!  

Bedtijd

Wij weten natuurlijk niet hoe het met jou zit, maar wij zijn gek op items die functioneel én stijlvol zijn. Bijvoorbeeld deze gave, kleurrijke klok. De perfecte manier om een splash of color toe te voegen aan je interieur én in de gaten te houden dat je op tijd je beautyslaapje houdt. Morgen een belangrijke dag? Met een klok aan de muur hoef je niet bang te zijn dat je per ongeluk toch iets te lang treuzelt voor je ‘s savonds licht uit doet of ’s ochtends je bed uit komt. Het design van deze unieke klok doet een beetje denken aan een zonsopgang, het perfecte uitzicht om elke morgen mee wakker te worden! 

grote wandsculptuur van tom pigeon
Grote wandsculptuur van tom pigeon

Met deze toffe items geven we je alvast wat inspiratie om jouw slaapkamer om te toveren tot de meest stijlvolle kamer in je huis. Houd je interieur rustig met natuurtinten, of breng juist leven in je slaapkamer door kleurrijke items toe te voegen. Waar je ook voor kiest, de juiste accessoires zetten de puntjes op de i in jouw interieur! 

Aanbevolen artikelen